UniCredit – imprumut de pana la 150.000 de lei fara garantii

Creditul de realizari personale este un produs marca UCFIN acordat prin intermediul UniCredit Bank. 100% prin mobil sau verde.

Daca te gasesti si tu intr-un impas financiar greu de depasi, poti lua in calcul accesarea unui imprumut.

Iata, de exemplu, aceasta oferta de creditare de la UCFIN – divizia nebancara a grupului financiar din care face parte si UniCredit Bank, a saptea banca din Romania dupa cota de piata si active.

UniCredit Bank este o banca populara infiintata in 1991 (cand se numea Banca Ion Tiriac), ce s-a unit cu HVB Bank Romania. Intre timp aceasta a mai preluat si sucursala Banca di Roma din Romania si mai apoi RBS Bank.

Despre creditul de realizari personale

Cum va spuneam anterior, creditul de nevoi personale de la UniCredit este intermediat de banca, cea care il acorda fiind diviza nebancara a grupului financiar, si anume UCFIN.

Ei bine, acest credit are un maxim de acordare de 150.000 de lei, perioada de rambursare poate varia intre 6 si 60 de luni, iar dobanda este fixa (momentant avand valori intre 7,99% si 18,99%) sau variabila (intre 9,93% si 20,93%).

Exista, cum am spus si mai sus doua variante ale acestui imprumut:

Creditul 100% mobile

Acest produs se poate accesa direct de pe telefonul mobil, din aplicatia Mobile Banking.

Avantaul este ca poti sa accesezi de oriunde, fara sa te deplasezi la banca. Cu alte cuvinte, economisesti timp, energie si nu in ultimul rand, hartie.

Pentru a aplica, trebuie sa ai un cont la UNiCredit, sa ai o varsta intre 22 si 70 de ani, sa ai venituri inregistrate la ANAF si un salariul de cel putin 1.814 lei net daca esti salariat, iar ca pensionar, cel putin o pensie de minim 1.125 lei.

Daca nu te descurci cu aplicatia, exista un ghid de aplicare disponobil pe platforma bancii.

E bine sa stiti ca pentru semnarea contractului veti avea nevoie de semnatura electronica, iar aceasta se poate obtine gratuit.

UniCredit Bank nu se numara printre bancile care nu lucreaza cu Biroul de Credit. Dar, in cazul de fata mai putin conteaza aceasta informatie, cat mai ales faptul ca UCFIN este unul din participantii la Biroul de Credit.

Creditul Verde

Acest imprumut este eficient din multe puncte de vedere, dar principala sa calitate este aceea ca este prietenos cu mediul.

Cu un astfel de credit poti sa aduci in caminul tau produse cu un consum redus de energie, ori dintre cele care consuma energie regenerabila. De asemenea, pentru cei intersati, pot achiziona produse de economisire a apei.

Descriere Credit Verde

Sumele ce pot fi accesate variaza intre 1.500 si 150.000 de lei, pentru orice achizitie etichetata drept „green”.

Perioada de rambursare este de cel mult 60 de luni.

E bine sa stiti ca pentru acordare, trebuie sa indepliniti unele conditii:

  • varsta intre 22 si 70 de ani, iar pentru navigatori intre 25 si 60 de ani
  • venitul ca salariat: 1.524 lei net, ca pensionar de minim 1.125 lei, pentru ventiurile din indemnizatia de crestere copil trebuie sa aveti cel putin 1.314 lei, naivigatorilor li se solicita un venit de minim 1.250 lei.

Tipurile de venituri accesate pentru creditul de realizari personale verde: salarii, pensii, navigatori, profesii liberale, diurna, rente viagere, contract de management, venituri din contract de mandat pentru membrii CA, norma de hrana.

Pentru accesare veti avea nevoie de CI si de asemenea pentru identitificarea veniturilor trebuie sa fiti de acord cu examinarea la ANAF.

Ce poti achizitiona prin creditul Verde?

Aparatura electrocasnice din clasa A++ si A+++ se considera eligibila si pre-aprobata. De asemenea, in aceeasi categorie mai regasim: sisteme de iluminat cu LED, centralele termice pe gaz, pe biomasa, boilere cu clasa energetica A si B, ferestre si usi termopane cu U mai mic sau eval cu 1,3 W/m2K, izolare termica cu materiale solide ori soft, pompe de caldura, sisteme solare de incalzire apa calda, panouri solare fotovoltaice, sisteme de masurare si control a energiei, sisteme de economisire a apei, etc.

De principiu, credite se pot acorda si pe loc, iar cand nu se poate pe loc, in cel mult 2 zile lucratoare primesti raspunsul.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies