Pareri despre Viva Credit. Ce se spune pe forum despre imprumutul lor?

Exista interes pentru produsele oferite de Viva Credit, unii fiind atrasi de creditul rapid, altii de linia de imprumutul pe termen lung.

Dupa cum bine stiti, Viva Credit este societatea nebancara ce a facut celebra in Romania produsul ‘credit pana la salariu’.

Astazi lucrurile in zona nebancara au evoluat, Viva Credit 2023 adaptandu-se noilor miscari din piata.

Una peste alta, acest IFN este unul cu sediul in Bucuresti, cunoscut de oameni pentru simplitatea procesului de acordare de credite si permisivitatea la accesare.

Cei ce cauta pareri despre Viva Credit sunt interesati si de opiniile de specialitate, nu doar de ceea ce se scrie pe forum despre aceasta firma.

Oricum, e de retinut ca, daca te regasesti si tu intr-o situatie finaniara precara, o solutie ultra rapida de a face rost de bani o puteti gasi la acest IFN.

Poti imprumuta pe termen lung de la Viva Credit?

Candva, alaturi de imprumutul pana la salariu, cei de la Viva Credit mai aveau in portofliu si Viva Personal, un produs acordat pe termen lung.

Astazi, cei de la Viva au reactivat acest imprumut pe termen lung, transformandu-l intr-o linie de credit deschisa pe perioada nedeterminata.

Ca sa definim exact acest produs oferita de Viva, acesta este o linie de credit cu limita de 20.000 de lei.

Linia de credit se acorda fara adeverinta de venit, fara giranti si fara garantii.

Parerile clientilor despre linia de credit sunt mai mult decat bune, avand in vedere ca 9 din 10 clienti ar recomanda acest produs.

Linia de credit se poate obtine daca ai o varsta peste 20 de ani, un salariu stabil din salarii, pensii ori PFA si daca incasezi venitul intr-un cont bancar.

Banii se obtin rapid prin transfer odata ce ti-a fost aprobat imprumtul.

Nu ai nevoie decat de actul de identitate pentru accesare si de documente doveditoare ale venitului.

Poti sa rambursezi anticipat fara comisioane si fara penalizari.

Dar, nu dispera, daca ai o problema financiara, poti vedea care sunt conditiile noului lor produs – credit rapid – caci termenul de acordare este nedefinit.

Care sunt caracterisiticile creditului rapid?

As vrea sa va spun parrea mea vis-a-vis de acest nou produs Viva Credit. Eu cred ca de fapt vointa companiei a fost aceea de a insuma caracterisiticile celorlalte produse aflate candva in portofoliu, intr-un produs nou, compac, care sa satisfaca mai bine nevoile clientilor obisnuiti.

Revenind la caracterisitici, sa le luam pe rand:

 • linie de credit cu valoarea maxima de 3.000 de lei
 • contractul se incheie pe perioada nedeterminata – poti scoate oricand bani, cu conditia sa-i pui la loc, cat sa-ti inregesti fondurile avute la dispozitie
 • este accesibil persoanelor cu varsta peste 20 de ani
 • veniturile impuse sunt de minim 700 de lei, ele putand proveni din salarii, pensii ori PFA
 • este necesara incasarea veniturilor pe card pentru ca la accesare se solicita extrasul de cont pentru verificarea bonitatii
 • banii iti intra in psestie unde in timp de 2 ore de la accesare
 • banii sunt livrati pe cardul bancar
 • pentru accesare, poti alege variantele: online (din contul de client de pe platforme societatii), prin telefon ori prin email.
 • costurile aferente sunt de 1,2% pe zi, cu exceptia primului imprumut acordat pentru primele 30 de zile care are costuri 0.
 • ziua de salariu ori de incasare a veniturilor este si ziua scadenta a ratei
 • minimul de plata este de cel putin 10% din suma folosita, dar care sa nu fie mai putin de 50 de lei.
 • pentru a restitui creditul, poti apela la varianta debitare directa, ori prin card bancar, ori prin virament bancar sau direct la una din casieriile puse la dispozitie
 • in cazul in care nu rambursezi la timp, vei fi penalizat cu 10% din suma folosita la care se adauga dobanda aferenta pe care o plateai oricum

Practic, daca analizezi aceste caracterisitici, poti deduce usor ca aproape orice persoana cu un venit stabil poate lua un imprumut pana la salariu ori pe termen mai lung de la Viva Credit.

De remarcat supletea si flexibilitatea imprumutului oferit de Vivacredit, conditiile fiind deosebit de usor de indeplinit.

Bani de la Viva Credit in mai putin de 24 ore

Aceasta oferta descrisa de noi este una dintre cele ce-ti stau la dispozitie atunci cand vrei sa faci rost de bani in mai putin de 24 de ore. Trebuie sa stiti ca nu sunt foarte multe in piata.

Cei care nu se incadreaza la banci pentru ca, fie vorba intre noi, creditul de nevoi personale presupune cerinte mai stricte si acte mai multe, pot lua in calcul si un astfel de produs.

Societatile nebancare axate pe credite online ne sugereaza totusi sa limitam accesarile unor astfel de produse doar pentru situatiile de urgenta.

Pentru ca de multe ori suntem intrebati despre posibilitatile de imprumut pentru cei aflati in Biroul de Credit, iata ca de data aceasta va putem da un raspuns clar: cei de la Viva Credit accepta si persoane cu istoric negativ. Dar, in ciuda accesibilitatii ridicatea acesti produs, Viva Credit nu accepta toate persoanele care ii treg pragul.

Dupa afirmatiile IFN-ului, in 15 minute de la accesare primesti raspunsul, iar in 2 ore ti se vireaza banii in cont. Transferul se face in orice zi din saptamana, chiar daca e weekend.

viva credit pareri

Care sunt beneficiile oferite de acest IFN?

In primul rand, gasiti la aceasta societate nebancara posibilitatea de a accesa rapid o suma de bani.

Este singurul IFN din piata care garanteaza obtinerea banilor in 2 ore de la accesare.

Apoi, pentru noii veniti exista acest avantaj al dobanzii 0, chiar daca limitat in timp.

Faptul ca se incheie contractul pentru un timp indeungat este de asemenea un avantaj.

Sumele pe care le ai la dispozitie nu sunt ridicate, dar la o adica iti poti face treaba.

Exista disponibilitate si pentru persoanele rau platnici din trecut, care in 2023 au o bonitate pozitiva.

Din ce am vazut noi pe forumuri, oamenii sunt bucurosi si pentru faptul ca nu trebuie sa semneze hartii, ori sa se deplaseze la sediul institutiei.

Pareri pozitive am vazut ca au cei care au contractat candva un imprumut la Viva Credit si la un moment dat au trebuit sa reesaloneze. Oamenii care probabil erau stresati ca au ajuns la scadenta si nu pot rambursa la timp, era multumiti ca li s-a acordat sansa de a prelungi termenele cat sa-si poata aduca la zi restantele.

Viva Credit verifica baza de data BC?

Pe partea de istoric, trebuie sa stiti ca mai toate IFN-urile verifica la Biroul de Credit, dar multe nu tin seama doar de acest aspect, fiind interesate si de alte amanunte legate de client.

Cand se face verificarea in baza de date a Biroului de Credit, trebuie sa stii ca societatile financiare au deja niste limite de acceptabilitate pentru scoringul fiecarui client. Pentur aprobarea unui credit se determina un parametru care tine cont de mult mai multe variabile.

Desi se afla un sediu Viva Credit in Bucuresti, acest IFN acorda credite online in toata tara. Practic, produsele oferit de ei nu sunt limitate la un anumit teritoriu.

Pentru accesare ai nevoie de buletin si de un extract de cont. Aceste acte se transmit prin intermediul internetului, fotografiate ori scanate.

Este foarte util pentru clienti ca exista deschidere pentru problemele cetatenilor. De remarcat faptul ca Viva Credit isi declara disponibilitatea pentru discutii cu persoanele ce ajung in situatia de a nu-si mai putea achita rata.

Cine poate accesa un imprumut Viva Credit?

Orice cetatean al Romaniei poate contracta un imprumut pana la salariu de la Viva Credit. Vorbim despre o asemenea perioada in cazul celor care nu au mai contractat un produs de la ei si vor sa beneficieze de dobanda zero la prima accesare pentru perioada de 30 de zile.

Dezavantajul acestui credit este cel determinat de o eventuala intarziere in rambursare, fapt ce atrage dupa sine plata unor penalizari.

Din fericire, Viva Credit nu mai solicita girant, acordand astazi credite cu buletinul, fara sa mai fie necesar un codebitor.

In cazul in care nu resuesti sa achiti la timp, poti sa prelungesti contractul, nu trebuie neaparat sa folosesti banii doar pana la salariu.

Daca doresti sa-ti exprimi parerea despre Viva Credit, poti sa o faci, noi asteptam sa vedem si alte opinii in afara celor citite de noi pe forum, pe facebook ori pe bloggurile de specialitate. imprumut rapid.

Programul de lucru Viva Credit

luni – vineri: intre 8:30 si 20:00
sambata – duminica: intre 9:00 si 17:00

Pe cei de la Viva Credit ii puteti contacta telefonic pentru a afla mai multe informatii la telefon 021 303 0080 ori 0372 402 500. Puteti sa le si trimiteti un email pe adresa suport@vivacredit.ro. Adresa IFN-ului este: Bulevardul Iancu de Hunedoara 8, sector 1, Bucuresti. Informatii complete gasiti pe platforma lor online vivacredit.ro.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies