Omnicredit – finantare fintech pentru firme

Last update: martie 30, 2022

Iata o abordare futuristica a domeniul finantarilor online – platforma finteh pentru persoane juridice Omnicredit

Omnicredit este o platforma online de fintech care ofera antreprenorilor romani solutii de supravietuire pentru afacerile lor.

Omnicredit inaugureaza Camera de Garda – o platfrma ce ofera sprijin afacerilor mici.

Aceasta platforma fintech de finantare ofera produse de factoring, scontare si microcreditare.

Solutiile de creditare se pot accesa cu acte minime.

Cu un astfel de serviciu de creditare, firmele obtin finantare online in timp real.

Cum procedezi pentru a solicita o astfel de finantare?

Algoritmul accesarii este simplu, el cuprinzand patru pasi simplu:

  • iti deschizi un cont pe platforma online Omniacredit
  • completezi cererea de finantare si incarci actele solicitate, conform cerintelor aferente fiecarui produs in parte
  • cererea ti se verifica si vei primi raspuns in maxim o ore de la incarcarea actelor pe net
  • primesti raspunsul si banii iti vor fi virati in contul bancar in cel mult 8 ore de la accesare.

Persoanele juridice pot solicita micredite – sume de bani cuprinse intre 500 si 250.000 lei, pentru perioade cuprinse intre 1 luna si 12 luni.

Alta forma de finantare pentru antreprenori disponibil la OmniCredit este si factoringul. Acesta ofera de asemenea sume de bani cuprinse intre 500 si 250.000 lei, pentru perioade cuprinse intre 7 si 120 de zile.

Aceasta forma de finantare online este una care poate face diferenta pentru viitorul afacerei tale.

Fiind o solutie de finantare 100% online, firmele pot accesa astfel de sume de bani, fara multe formalitati, avand rapid accesul la creditul dorit.

Citeste si  Pot angajatorii sa-si crediteze angajatii?

Practic, crearea unui cont la Omnicredit dureaza putin, iar decizia de creditare se ia de asemenea rapid.

In Romania, firmele cauta creditare facila, dar din pacate piata nu este deloc deschisa in aceasta directie.

Finantarea, mai ales la nivelul micro este destul de greu de gasit.

Omniacredit ofera microcreditare online companiilor mici si mijlocii, fiind un fel de deschizator de drumuri pentru piata locala de fintech pentru antreprenori.

Serviciile de microcreditare, scontare si factoring dunt oferite de cei de la Omnicredit 100% online, fara deplasari, fara acte fizice. Actele ce vor fi necesare accesarii se trimit scanate, iar contractul se semneaza online.

Camera de Garda – ajutor pentru firme

Camera de Garda este un fel de intr-ajutorare a firmelor mici, o platforma lansata de Omnicredit cu sfaturi si idei practice pentru gestionarea situatiei.

Camera de Garde

In Camera de Garda sunt disponibile stiri dedicate, solutii si idei, povesti de supravietuire a unor firme mici, ce pot sugera si altor firme idei despre cum pot supravietui pe timp de criza.

„Oamenii care au ales să ne spună poveștile lor nu sunt toți clienți Omnicredit. Considerăm însă că aceste studii de caz reprezintă o resursă inestimabilă pentru cei care conduc mici afaceri.

Credem în continuare însă că, pentru a opri un vârtej ce poate propaga foarte rapid efecte negative dinspre mediul de afaceri către sectorul bancar și finanțele publice, vulnerabilitatea micro-companiilor impune adoptarea de către stat a unor măsuri urgente pentru sprijinirea și îndrumarea mediului de afaceri românesc”, a spus Elisa Rusu, CEO Omnicredit.

Camera de garda pentru afacerile mici poate fi un argument solid si pentru alti finantatori sa ofera inspiratie antreprenorilor, sustinandu-i pe timp de criza.

Citeste si  Cumpara Mokka!

Pe cei de la Omnicredit ii gasiti la adresa , Strada Dr. Iacob Felix 55, Bucuresti, telefon 0731 005 336, 0723 528 528 967. Informatii suplimentare gasiti pe platforma lor https://omnicredit.ro. In aceasta perioada este nevoie de multe asemenea initiativa si noi ne-am propus sa vi le aducem in atentie. Am vazut ca si unele banci au inceput, timpid e adevarat, deocamdata, sa ofere solutii pentru antreprenori. Alte platforme de fintech ce actioneaza si in Romania: Revolut, N26.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies