Omnicredit – finantare fintech pentru firme

Last update: mai 2, 2023

Iata o abordare futuristica a domeniul finantarilor online – platforma finteh pentru persoane juridice Omnicredit

Omnicredit este o platforma online de fintech care ofera antreprenorilor romani solutii de supravietuire pentru afacerile lor.

Omnicredit inaugureaza Camera de Garda – o platfrma ce ofera sprijin afacerilor mici.

Aceasta platforma fintech de finantare ofera produse de factoring, scontare si microcreditare.

Solutiile de creditare se pot accesa cu acte minime.

Cu un astfel de serviciu de creditare, firmele obtin finantare online in timp real.

Intr-o lume in continua schimbare, inovatia este cheia succesului. Fie ca esti antreprenor, manager sau pur si simplu ai o idee de afacere, este important sa fii mereu la curent cu noile tehnologii si sa iti adaptezi afacerea in functie de acestea. In aceasta directie, fintech-ul a devenit un domeniu extrem de important in ultimii ani, iar companii precum Omnicredit au aparut pe piata, oferind solutii de finantare inovatoare pentru firme.

Cine este Omnicredit?

Omnicredit este o companie fintech cu sediul in Romania, specializata in solutii de finantare pentru firme. Compania a fost infiintata in 2019 si s-a dezvoltat rapid datorita serviciilor sale inovatoare si a abordarii personalizate pentru fiecare client. In prezent, Omnicredit ofera o gama larga de produse si servicii de finantare, adaptate nevoilor fiecarei afaceri.

Ce produse si servicii ofera Omnicredit?

Omnicredit ofera o gama larga de produse si servicii de finantare pentru firme, inclusiv:

Linii de credit

Omnicredit ofera linii de credit pentru afaceri cu o valoare cuprinsa intre 5.000 si 500.000 de euro. Aceste linii de credit sunt disponibile pentru o perioada de pana la 12 luni si sunt adaptate nevoilor fiecarei afaceri.

Factoring

Omnicredit ofera servicii de factoring pentru firme, ceea ce inseamna ca compania poate cumpara facturile emise de o firma la o valoare redusa, in schimbul unui avans rapid de bani. Acest serviciu este ideal pentru firmele care doresc sa isi optimizeze fluxul de cash-flow.

Credite de investitii

Omnicredit ofera credite de investitii pentru firme cu o valoare cuprinsa intre 10.000 si 500.000 de euro. Aceste credite sunt adaptate nevoilor fiecarei afaceri si pot fi utilizate pentru diverse investitii, precum achizitia de echipamente sau extinderea afacerii.

Credit pentru facturi emise catre institutii publice

Omnicredit ofera un credit special pentru firmele care emite facturi catre institutii publice. Acest credit este disponibil in valoare de pana la 500.000 de euro si poate fi utilizat pentru finantarea activitatii curente a firmei.

Servicii de consultanta financiara

Omnicredit ofera si servicii de consultanta financiara pentru firme, pentru a ajuta la optimizarea fluxului de cash-flow si la luarea deciziilor financiare importante.

Care sunt avantajele colaborarii cu Omnicredit?

Colaborarea cu Omnicredit vine cu numeroase avantaje pentru firmele care isi doresc o solutie de finantare inovatoare si adaptata nevoilor lor. Printre avantajele colaborarii cu Omnicredit se numara:

Proces rapid de aprobare a finantarii

Una dintre cele mai mari provocari pentru firmele mici si mijlocii este obtinerea unei finantari rapide si fara birocratie. Omnicredit a eliminat aceste obstacole, oferind un proces rapid de aprobare a finantarii, cu documentatie minima.

Flexibilitate

Fie ca ai nevoie de o solutie de finantare pe termen scurt sau lung, Omnicredit poate oferi solutii adaptate nevoilor fiecarei afaceri. De asemenea, compania ofera si solutii personalizate pentru fiecare client, pentru a se asigura ca afacerea ta primeste exact ceea ce are nevoie.

Servicii online

O alta mare avantaj a colaborarii cu Omnicredit este faptul ca majoritatea serviciilor sunt disponibile online, fara a fi necesara vizitarea fizica a unei sucursale. Acest lucru face ca procesul de obtinere a unei finantari sa fie mult mai rapid si mai convenabil.

Abordare personalizata

Omnicredit se diferentiaza prin abordarea personalizata pentru fiecare client, luand in considerare specificul afacerii si nevoile acestuia. Aceasta abordare face ca fiecare client sa primeasca exact solutia de finantare de care are nevoie, adaptata nevoilor sale.

Costuri competitive

Compania ofera costuri competitive pentru serviciile sale de finantare, cu dobanzi si comisioane reduse fata de bancile traditionale. Aceste costuri reduse fac ca solutiile de finantare ale Omnicredit sa fie accesibile pentru mai multe afaceri.

Cum procedezi pentru a solicita o astfel de finantare?

Algoritmul accesarii este simplu, el cuprinzand patru pasi simplu:

  • iti deschizi un cont pe platforma online Omniacredit
  • completezi cererea de finantare si incarci actele solicitate, conform cerintelor aferente fiecarui produs in parte
  • cererea ti se verifica si vei primi raspuns in maxim o ore de la incarcarea actelor pe net
  • primesti raspunsul si banii iti vor fi virati in contul bancar in cel mult 8 ore de la accesare.

Persoanele juridice pot solicita micredite – sume de bani cuprinse intre 500 si 250.000 lei, pentru perioade cuprinse intre 1 luna si 12 luni.

Alta forma de finantare pentru antreprenori disponibil la OmniCredit este si factoringul. Acesta ofera de asemenea sume de bani cuprinse intre 500 si 250.000 lei, pentru perioade cuprinse intre 7 si 120 de zile.

Aceasta forma de finantare online este una care poate face diferenta pentru viitorul afacerei tale.

Fiind o solutie de finantare 100% online, firmele pot accesa astfel de sume de bani, fara multe formalitati, avand rapid accesul la creditul dorit.

Practic, crearea unui cont la Omnicredit dureaza putin, iar decizia de creditare se ia de asemenea rapid.

In Romania, firmele cauta creditare facila, dar din pacate piata nu este deloc deschisa in aceasta directie.

Finantarea, mai ales la nivelul micro este destul de greu de gasit.

Omniacredit ofera microcreditare online companiilor mici si mijlocii, fiind un fel de deschizator de drumuri pentru piata locala de fintech pentru antreprenori.

Serviciile de microcreditare, scontare si factoring dunt oferite de cei de la Omnicredit 100% online, fara deplasari, fara acte fizice. Actele ce vor fi necesare accesarii se trimit scanate, iar contractul se semneaza online.

Camera de Garda – ajutor pentru firme

Camera de Garda este un fel de intr-ajutorare a firmelor mici, o platforma lansata de Omnicredit cu sfaturi si idei practice pentru gestionarea situatiei.

Camera de Garde

In Camera de Garda sunt disponibile stiri dedicate, solutii si idei, povesti de supravietuire a unor firme mici, ce pot sugera si altor firme idei despre cum pot supravietui pe timp de criza.

„Oamenii care au ales să ne spună poveștile lor nu sunt toți clienți Omnicredit. Considerăm însă că aceste studii de caz reprezintă o resursă inestimabilă pentru cei care conduc mici afaceri.

Credem în continuare însă că, pentru a opri un vârtej ce poate propaga foarte rapid efecte negative dinspre mediul de afaceri către sectorul bancar și finanțele publice, vulnerabilitatea micro-companiilor impune adoptarea de către stat a unor măsuri urgente pentru sprijinirea și îndrumarea mediului de afaceri românesc”, a spus Elisa Rusu, CEO Omnicredit.

Camera de garda pentru afacerile mici poate fi un argument solid si pentru alti finantatori sa ofera inspiratie antreprenorilor, sustinandu-i pe timp de criza.

Pe cei de la Omnicredit ii gasiti la adresa , Strada Dr. Iacob Felix 55, Bucuresti, telefon 0731 005 336, 0723 528 528 967. Informatii suplimentare gasiti pe platforma lor https://omnicredit.ro. In aceasta perioada este nevoie de multe asemenea initiativa si noi ne-am propus sa vi le aducem in atentie. Am vazut ca si unele banci au inceput, timpid e adevarat, deocamdata, sa ofere solutii pentru antreprenori. Alte platforme de fintech ce actioneaza si in Romania: Revolut, N26.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies