Oferte personalizate cu raspuns rapid

Cum procedezi pentru a te imprumuta rapid, in conditii laxe, fara multe documente, fara birocratie?

Oferte personalizate cu raspuns rapid poti intalnit atat la IFN-uri cat si la banci.

Creditele bancare au devenit mult mai prompte de cand bancile au incheiat acordurile de colaborare cu cei de la ANAF pentru inspectarea veniturilor clientilor (cu acordul explicit al acestor).

Viata ne ofera uneori suprize neasteptate, iar daca este vorba de o cheltuiala careia nu-i putem face fata, trebuie sa actionam rapid si sa rezolvam problema.

Cand am incercat sa facem rost de bani si nu am reusit, putem incerca sa rezolvam situatia aparuta prin intermediul unui imprumut.

Astfel de intamplari neprevazute poti fi: o inmormantare in familie, o operatie medicala dificila al unuia dintre membrii familiei, poate ni s-a stricat acoperisul casei luat de furtuna, ori avem probleme cu plata intretinerii, etc.

In atare situatii un credit de nevoi personale ne poate scoate din necaz.

Ofertele pe care le cautam trebuie sa indeplineasca niste criterii esentiale:

 • sa fie rapide
 • fara deplasari
 • acte scanate, sa nu necesite acte fizice (pentru ca un plimbat de acte cu curierat inseamna zile de intarziere).

S-ar putea totusi sa nu fiti intr-o situatie deosebit de dificil si doar sa aveti nevoie de bani pentru o vacanta, ori pentru a va achiztiona un aparat in casa care sa va faca viata mai confortabila ori sa-i cumparati copilului rechizite scolare pentru inceputul anului scolare.

Aceste situatii nu implica urgenta, dar si ele tot printr-un imprumut de nevoi se pot rezolva.

O societate financiara care ofera credite intelege de obicei situatia noastra si ne pune la dispozitie produse personalizare.

Daca dorim sa obtinem un raspuns rapid pentru imprumutul personal, trebuie sa solicitam astfel de oferte.

Ca sa intelegem mai bine ce inseamna sa obtinem un raspuns rapid la cererea de imprumut personal, trebuie sa ne definim noua insine urgenta pe care o avem.

Ce inseamna sa accesezi un credit rapid de nevoi personale?

Inseamna sa rezolvi urgenta si nevoia ta de lichiditati in intervalul de timp pe care il ai la dispozitie.

Daca este vorba de o situatie tragica cum este o inmormantare, de exemplu, cu siguranta vrei banii in cateva ore. Daca este vorba sa-ti repari acoperisul casei vrei sa obtii banii in maxim o zi – doua.

Vacanta insa poate fi programata din vreme, deci, nu trebuie sa fie neaparat o urgenta. La fel si cand vine vorba de alte cheltuieli de nevoie medie.

Creditul de nevoi este o subcategorie a creditului de consum destinat persoanelor, cu acordate pe itnervale de timp de pana in cinci ani.

Daca apelezi la o banca, s-ar putea sa obtii creditul si in ziua in care le faci vizita, daca veniturile tale sunt inregistrate la ANAF si ai norocul ca cei de acolo sa trimita repede situatia ta financiara.

Bine, hazardul poate sa-si spuna oricand cuvant: sa nu le mearga aplicatia, sa nu ti se fi inregistrat veniturile din cauze subiective, etc.

Bancile au trecut in ultima perioada la a-si diminua considerabil timpii de raspuns. Apreciem acest efort al lor si il consideram de bun augur intr-o piata financiara atat de volatila cum este cea romaneasca.

Cand depuneti cererea de imprumut la banza, trebuie sa finalizati si toate formalitatile pe care banca le ia in considerare la acordarea creditului de nevoi.

Ca regula general, toate bancile o sa va puna sa cititi o informare EU cu privire la acordarea creditelor, sa vi se ceara semnatura pe acordul de verificare in Biroul de Credit si in Centrala Riscurilor Bancare, probabil ca vi se va inmana si un acord de prelucrare a datelor dupa noile standarde GDPR, etc.

Cum faci sa obtii rapunsul mai rapid?

Daca vrei sa obtii un raspuns rapid, trebuie sa tii seama de cateva informatii utile.

Va sfatuim sa aplicati online, daca sunteti intr-o situatie de reala urgenta, este calea cea mai rapida de a accesa un imprumut.

Accesul la aceste credite online este unul extraordinar de facil. Bancile au inceput si ele sa aiba oferte de acordare exclusiv online a imprumuturilor.

Unele bancile permit clientilor deja existenti sa intre in contul de client si sa solicite de acolo imprumutul, fara a i se solicita acte suplimentare.

Bineinteles, acest lucru este valabil pentru clientii care isi incaseaza veniturile prin respectiva banca, astfel ca banca stie ce venituri are, nu mai trebuie sa se informeze la ANAF.

Daca nu sunteti intr-o graba prea mare, puteti sa apelati la metoda clasica de a solicita un imprumut de nevoi, printr-o deplasare la o agentie a unei banci.

Acest lucru va conduce la completarea unui dosar de credit, pentru ca un imprumut implica multe documente.

De regula, chiar daca mergeti la agentia unei banci, trebuie sa fiti pregatiti cu cartea de identitate si sa va stiti contul IBAN, pentru a putea incasa banii imprumutati.

Care sunt avantajele creditului rapid de nevoi personale?

 • avantajul major este ca nu ti se mai solicita dovezi de venit, asa ca timpul de acordare este mult mai mic
 • nu ti se solicita justificari in privinta cheltuirii banilor imprumutati
 • nu este garantat (fireste, daca ati ales din start un credit fara garantii)

Cum functioneaza un astfel de produs?

Procedura este simpla, daca aplicati online. Fiecare institutie de credit are un calculator unde puteti sa va calculati ratele lunare. De asemenea, acel calculatoare este util pentru accesarea online.

Practic, inainte de a trece la accesarea propriu-zisa, in calculatorul de credit, voi trebuie sa selectati suma dorita si perioada. Abia apoi veti trece la completarea formularelor online si a cererii de credit.

Daca cererea va este acceptata, veti primii banii in contul vostru bancar si ii puteti cheltui asa cum va doriti.

Ratele pot fi fixe ori variabile, precum si dobanda.

Noi va sfatuim sa alegeti, daca este posibil, dobanda fixa, pentru a nu avea suprize neplacuta pe parcursul derularii imprumutului.

Imprumutul personal poate fi o solutie foarte buna atunci cand ai nevoie de lichiditati.

Care sunt motivele pentru care ai apela la un credit de nevoi?

 • raspuns rapid prompt
 • rate fixe
 • banii primiti in contul bancar rapid
 • fara adeverinta de venit
 • cu vechime mica in munca.

Daca si tu ai nevoie urgenta de bani, poti cauta o oferta personalizati de imprumut.

Vedeti care banca ofera raspunsul cel mai rapid la cererea voastra de credit si aplicati in functie de nevoile imediate.

Solutii personalizate din piata

 1. Provident – creditul la domiciliu
 2. Viva Credit – linie de creditare cu dobanda 0 in primele 30 de zile
 3. Credius – vechime minima o luna in munca, sume mari de bani
 4. BRD Finance – creditul de achizitie bunuri
 5. UniCredit Consumer Financing – creditul de realizari personale
 6. Hora Credit – imprumut pe un an, cu primele 7 zile fara dobanda.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies