New Credit – broker imobiliar, de nevoi sau auto

New Credit este o firma de brokeraj ce intermediaza acordarea de credite imobiliare, de nevoi ori auto, personalizand cele mai bune oferte din piata.

Cine este newcredit.ro?

New Credit este un broker de credite online care colaboreaza cu o serie de institutii bancare de pe piata romaneasca.

Aceasta firma de brokeraj ofera diverse imprumuturi, de la credite online pana la credite pentru amenajarea locuintei. Compania si-a facut deja un nume in domeniul finantarii de credite, fiind apreciata de clienti pentru calitatea si rapiditatea serviciilor oferite.

New Credit este o companie de intermediere pe piata creditelor rapide. Compania ofera acces la diferite tipuri de credite, atat de la banci, cat si de la companii nebancare.

De asemenea, ofera acces la imprumuturi si persoanelor cu un istoric de credit negativ sau cu un istoric negativ in nume propriu, motiv pentru care nu este neaparat exclus ca tu sa ceri un imprumut de la New Credit chiar daca ai un istoric de credit negativ.

Compania este condusa de persoane cu experienta in domeniu si are drept scop acela de a ajuta clientii sa acceseze cele mai bune oferte de pe piata.

Pe sectorul intermedierilor bancare, atributiile unui broker de credit sunt:

– sa determine nevoia financiara si in functie de ea sa gaseasca cele mai avantajoase oferte din piata

– realizarea dosarului de credit astfel incat sa creasca sansele de aprobare

– explica pe indelete clientului termenii financiari bancari necunoscuti acestuia

– obtinerea unei dobanzi avantajoase (fixa pe cat posibil)

– timpi scurti de acordare si obtinere a banilor imprumutati

– obtinerea unei sume mari de bani in functie de nevoile clientului

– rezolvarea unor probleme specifice, de exemplu a problemelor din biroul de credit.

new credit

Ce produse intermediaza acest broker de credite?

New Credit ofera in prezent credite pentru orice scop, credite imobiliare pentru locuinte, credite de consum si credite auto.

Asa cum am mai spus, New Credit ofera mai multe tipuri de produse:

 • Credite de consum: Imprumuturile sunt numite si imprumuturi fara scop (nenominalizat), deoarece pot fi folosite pentru orice aveti nevoie, cum ar fi achizitionarea unei masini sau a unei proprietati, repararea casei, cumpararea de mobilier, plata facturilor sau a facturilor medicale, realizarea unei investitii sau chiar plecarea in vacanta. Aceste tipuri de imprumuturi sunt oferite de banci si de companii nebancare. Puteti alege daca doriti ca imprumutul sa fie acordat prin intermediul unei banci sau prin intermediul uneia dintre companiile nebancare puse la dispozitie de New Credit. Imprumuturile de consum au, in general, sume mai mari si perioade de rambursare mai lungi decat microcreditele.
 • Credite de nevoi personale cu garantie imobiliara. Acestfel de imprumuturi va permit accesul la sume mai mari de bani, de pana la 500.000 de euro, echivalent in lei, pe perioade de pana la 5 ani, cu acordarea in 10 zile (media de aprobare).
 • Refinantari credite cu si fara garantii. Acestea sunt valabile celor care au contractat deja un credit si vor sa obtina rate lunare mai mici si sume de bani in plus. Creditul se acorda in lei sau in euro cu avans 0 si timp de aprobare intre 1 ai 10 zile.
 • Creditele ipotecare se folosesc pentru cumpararea unei case sau locuinte. Poti alege dintre cele peste 25 de ofertele ale bancilor partenere. Imprumutul ipotecar se acorda in lei sau euro, fara limita de acordare in functie de gradul de indatorare. Avansul este de cel putin 15%, poate fi si avans 0%, daca aduci drept garantie alt imobil. Dobanda este fixa in primii ani (5 sau 10) si pleaca de la 4.65%. Perioada de finantare este de maxim 35 de ani. Timpul de aprobare de 10 zile. Se poate finanta pana la 100% din pretul de achizitie al imobilului daca se garanteaza cu un alt imobil.
 • Credite Noua Casa – program garantat de catre stat pentru achizitia unei locuinte de catre persoane fizice. Poti cumpara locuinte noi, consolidate ori alte tipuri de locuinte. Creditul Noua Casa se acorda in lei, valoarea lui este de maxim 119.000 euro. Avansul este de cel putin 5%, iar dobanda variabila pleaca de la 4,14%. Perioada de contractare este de maxim 30 de ani. Se ofera asigurare de viata gratuita pe toata perioada contractului de credit, in functie de banca cu care lucrezi.
 • Credit Auto pentru achizitia autoturismului mult dorit, nou sau second-hand. Acest credit auto se acorda in cuantum de maxim 50.000 de lei plus TVA, cu avans de minim 5%, perioada de acordare de cel mult 5 ani.

Imprumuturile oferite de New Credit in parteneriat cu alte banci, exemple

New credit este o companie de brokeraj de credite care ofera diverse tipuri de imprumuturi:

 • Credit pentru afaceri – in parteneriat cu BCR si BRD, New Credit ofera un credit pentru afaceri care poate fi folosit pentru finantarea capitalului de lucru, a facturilor si taxelor sau pentru achizitia sau dezvoltarea activelor companiei;
 • Imprumut personal – in parteneriat cu BRD, acest broker de credite ofera si imprumuturi personale (cesiuni salariale);
 • Credit de consum – tot in parteneriat cu BRD, New Credit ofera credite de consum pentru nevoi personale;
 • Ipotecar / Imobiliar – in parteneriat cu Banca Transilvania (BT), compania acorda credite ipotecare atat pentru imobile rezidentiale, cat si comerciale.

Cum se contracteaza un credit prin New Credit?

Exista niste pasi pe care trebuie sa-i urmam pentru a accesa un imprumut ajutati de acest broker de credit.

Astfel, etapele sunt urmatoarele:

 • 1: analiza profilului clientului
 • 2: se prezinta top 3 oferte credit potrivite nevoilor clientului
 • 3: contractarea creditului propriu-zisa

New Credit colaboreaza cu toate bancile din Romania, deci are acces la toate tipurile de creditare, cu sau fara garantii, ipotecare, imobiliare si auto. Va poate personaliza oferte, va poate oferi solutii concrete adaptate nevoilor imediate.

Care sunt costurile creditelor oferite de brokerul New Credit?

Costul finantarii de la companiile cu care New Credit colaboreaza depinde de solvabilitatea fiecarui client, precum si de alti factori, cum ar fi venitul sau istoricul financiar.

Aceste costuri sunt calculate de catre companiile cu care New Credit colaboreaza, nu de catre brokerul de credite online in sine.

Pareri despre New Credit – broker imobiliar

Brokerii imobiliari tind sa fie foarte apreciati de catre clientii lor, care au apreciat atat buna comunicare, cat si serviciile eficiente oferite de acestia.

Din parerile exprimate online despre New Credit am remarcat ca oamenii apreciaza durata scurta de aprobare a creditului, dar si faptul ca au putut sa contracteze un credit cu istoric negativ in Biroul de Credit.

De ce sa alegi un credit imobiliar printr-un broker de credit pareri

Cand accesezi un imprumut, dar nu esti familiarizat cu termenii contractuali, cu elemente tehnice implicate intr-o astfel de actiune, este bine sa optati pentru o intermediere care va faciliteaza procedurile.

Sunt multe ite de dezlegat, iar un broker de credit exact asta face: iti traduce intr-un limbaj clar, usor de inteles ce inseamna dobanzi, taxe, tarife, asigurari.

Ce avantaje ofera un broker de credit imobiliar?

Un broker imobiliar are un rol esential atunci cand nu cunosti termeni economici, cand vrei sa obtii o oferta avantajoasa.

Rolul unui broker este acela de a va obtine cea mai buna oferta posibila din piata, adaptata nevoilor dvs.

Un broker imobiliar va poate ajuta sa va analizati situatia financiara (sa va calculati gradul de indatorare), profestionala (sa aflati daca corespundeti d.p.d.v. al vechimii in munca si tipului de contract de munca), si chiar familiale (in functie de numarul de mebrii ai familiei tale se poate determina gradul de indatorare, iar castigurile obtinute de partener pot contribui la intregirea unui venit) etc.

Iata cum un broker de credite imobiliare va ofera o economie substaniala de timp in comparatie cu ceea ce ai obtine tu daca ai aplica direct la banci.

Povetele sale sunt inestimabile pentru consturirea dosarului si cantarirea sanselor de aprobare.

De asemenea, firma de brokeraj prin reprezentantul sau va poate insoti in diverse situatii, la banca, la notar.

Folosirea unui broker de credite implica costuri. New Credit are costuri transparent, deci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Taxele pot fi chiar negociabile la New Credit in functie de creditul dorit.

Nu uitati insa ca firmele de brokeraj sunt supravegheaza de asemenea, brokerii fiind platit atunci cand voi primiti practic imprumutul de la bancile partenere.

Ai gasit cel mai bun broker de credit ipotecar? Daca da, spune-ne si noua. Daca nu, vezi pareri despre New Credit, poate le gasesti sugestive pentru situatia in care te gasesti.

Contact New Credit: puteti sa luati legatura cu acest broker prin telefon +40753057896 ori prin email contact@nnewcredit.ro. Puteti de asemenea sa le vizitati website-ul la adresa newcredit.ro.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies