Finantare prin Meridian leasing credit IFN SA: leasing benefic

Aceasta forma de creditare pentru inchirierea unei masini – Meridian leasing credit IFN SA este avantajoasa si poate fi luata in considerare.

Daca ai planuri pentru achizitia unei masini in sistem leasing, Meridian Leasing Credit IFN SA poate fi solutia viabila de finantare rapida si comoda.

Printre avantajele de care te poti bucura se numara acela de a plati rate lunare mai mici, de a putea alege valoarea avansului in functie de durata finantarii, plus accesul imediat la masina.

Poti sa beneficiezi si de servicii preferentiale de inmatriculare, radiere, servicii vamale, consiliere etc.

Care este specificul unui leasing auto

Sunt persoane scep5tice cand vine vorba de leasing, acestea preferand mai degraba achizitia unui autoturism.

Unii nu-si doresc sa inchirieze doar masina, ci si-ar dori sa fie proprietari de drept si sa faca ce doresc cu propriul vehicul.

Bineinteles ca fiecare dintre noi stie ce vrea si are propriile prioritati financiare.

Daca ai capacitatea de a plati cu banii jos o masina – foarte bine.

In schimb, daca nu-ti permiti sa dai toti bani pe o masina, ai la indemana mai multe cai de finantare: creditul auto pe de-o parte ori leasingul pe de alta parte.

merdian leasing

In functie de optiunile tale si de buget, leasingul de la Meridian Leasing Credit IFN poate fi o alternativa de analizat.

Cum se procedeaza cu un astfel de leasing?

Cei care opteaza pentru un leasing financiar de acest gen vor efectua plati lunare mici.

Va puteti imagina ca lucrurile sunt similare cu idee a de chirie. Daca ati fi chirias intr-o locuinta, ati plati lunar pentru folosirea acelei locuinte. Asa veti face si cu masina.

In leasing exista niste plati initial un avans care variaza de la caz la caz, iar mai apoi suma se defalcheaza in plati lunare – de obicei fixe.

Acest tip de afacere are multe avantaje atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

Cu precadere in cazul persoanelor juridice leasingul este deosebit de avantajos, pentru ca firmele prefera la finalul contractului sa-si reimprospateze parcul auto. Foarte putine aleg varianta de a achizitona masina.

Caracterisiticile leasingului auto

Cand cumparati un autoturism puteti plati pretul integral, ceea ce presupune ca achizitionati respectiva masina pentru totdeauna. Daca ati optat pentru o finantare de genul unui credit auto, veti plati nu doar durata de viata a unui vehicul ci si dobanzile aferente.

Leasingul, pe de alta parte, cu platile sale lunare acopera doar amortizarea masinii la care se adauga chiria si taxele de pe durata perioadei de leasing.

Leasingul finanteaza doar amortizarea, nu si pretul de achizitie.

In acest fel, daca in cativa ani nu mai doriti masina respectiva, puteti trece usor la un alt model nou.

O alta latura pozitiva a finantarii prin MERIDIAN LEASING CREDIT IFN S.A.este costul mai mic cu reparatiile.

Garantia producatorului acopera o parte din piese scumpe ale masinii, scutindu-va de anumite costuri de itnretinere.

E bine sa va asigurati inca de la inceput sa aveti inclus in contractul de leasing si lucrarile de reparatii si intretinere, astfel incat sa puteti sa va acoperi unele costuri inopinante ce ar putea surveni in viitor.

Poti vinde o masina achizitionata in leasing?

Cei de la MERIDIAN LEASING CREDIT IFN S.A. ne asigura ca, odata cu incheierea contractului de inchiriere putem trece fara grija la alta masina.

Poti sa revinzi masina fara probleme la sfarsitul perioadei de leasing, valoarea acestia fiind responsabilitatea firmei de leasing nu a ta.

Asta este unul dintre marile avantaje pe care cei de la MERIDIAN LEASING CREDIT IFN S.A. ti le ofera: poti sa iti iei o masina la fiecare cativa ani.

Acest sistem de inchiriere poate dura intre 2 si 4 ani. Astfel voi beneficiati de cele mai noi tehnologii auto si cele mai ridicate standarde de calitate.

De ce sa alegi o masina prin Meridian leasing credit IFN SA Romania?

In primul rand pentru ca, daca au un buget initial mic, iti poti permite astfel sa conduci o super masina, fara mari batai de cap. Platile sunt flexibile si nu-ti zdruncina bugetul.

Meridian leasing credit IFN SA Romania este o companie care ofera solutii de leasing auto profesionist, cu specialisti dedicati. Gama de vehicule puse la dispozitie este mare, tu poti alege ce autoturism iti place.

Creditul de forma leasing Meridian IFN este unul auto la care au acces persoane fizice ce doresc sa conduca un autovehicul mai nou. Ideea este ca masina de pe lista de dorinte poate fi atata, chiar daca bugetul tau nu ti-ar permite achizitia ei.

Un mod bun de a va inchiria masina preferata este Meridian leasing credit IFN SA – conditii de finantare avantajoase, servicii de calitate.

Aceasta forma de leasing ii permite celui ce apeleaza la ei sa foloseasca echipamentul inchiriat in schimbul unei plati lunare. El ofera o mai mare flexibilitate cand vine vorba de finantare si de flux de numerar.

La Meridian leasing credit IFN SA veti obtine mai mult decar o finantare, veti obtine oferte personalizate adaptate nevoilor voastre, un proces rapid de aprobare – documentele gata intr-o zi de la depunere.

Contact Meridian

Mai multe informatii puteti gasi pe platforma online http://www.meridiangrup.ro/. Puteti lua legatura cu cei de la Merdian Group prin email marketing@meridiangrup.ro ori prin telefon 021 301 90 30. Adresa Str. Turnu Magurele, nr 52 – 62, sector 4, Bucuresti.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies