Esti rau platnic si vrei sa accesezi un credit rapid online fara acte?

Last update: ianuarie 13, 2022

In calitate de restantier inscris in BC, poti accesa un credit rapid online fara acte doar daca ai un venit constant

Credit rapid online fara acte pot accesa chiar si rau platnicii, cu conditia sa aiba un venit constant permanent care sa le asigure incadrarea in limitele gradului de indatorare restrictionat de la 1 ianuarie 2019 (40% maxim pentru creditele de consum).

Nu exista reguli sperate pentru cei cu restante in privinta creditarii online. Nu li se percepe o alta dobanda, nu platesc comisioane sperate de ceilalti clienti. Doar ca, au acces la anumite produse care sunt ele insele scumpe din start.

Avand in vedere ca bancile fac rareori concesii rau platnicilor, singura optiune viabila pentru acesti clienti numerosi de altfel (peste 700.000 la finele anului trecut) raman produsele din portofoliul unora dintre IFN-uri.

Un credit rapid online fara acte 2022 si pentru rau platnici, nu este un produs destinat unor cheltuieli cu dare de mana cum se spune popular. Nu poti sa te imprumuti cu DAE peste 4.000% pentru a-ti achita o vacanta exotica ori pentru a cumpara cadouri de ziua indragostitilor. Cu un astfel de imprumut iti poti rezolva niste probleme de reala urgenta. Din acest punct de vedere, nu am vazut niciun IFN sa faca rabat de la aceste informatii. Toate societatile nebancare atrag atentia clientilor lor asupra indatorarii excesive si asupra faptului ca, astfel de produse rapide cu costuri ridicate sunt indicate a fi accesat doar in situatii de urgenta.

Pe langa dezavantajul major, anume acela al costului ridicat, imprumuturile rapide au si avantaje.

Citeste si  5 oferte de credite IFN populare

Iata catva dintre avantajele creditelor fara acte fizice, usor de accesat:

  • nu presupune exista unei garantii si in conexiune, nici teama ca ai putea pierde bunul garantat;
  • nu presupune exista unui giranti ori mai multi
  • se acceseaza simplu, fara acte fizice, doar cu scanuri ori fotografii supa cartea de identitate si dupa extrasul de cont ori alte dovezi certe de venit
  • nu imlica verificari la BC; asadar, nu conteaza istoricul de client in cazul altor credite anterioare;
  • obtii rapid suma de bani dorita, tranzactiile electronice ajungand astazi la viteze nemaivazute cu cativa ani in urma;
  • perioada de accesare este scurta, dar este exact ce iti trebuie pentru a-ti rezolva o urgenta financiara;
  • astfel de imprumuturi se acceseaza faa tam-tam; ti se ofera discretie, confidentialitate, nu ti se solicita adeverinta de venit care ar fi dat sfoara in toata firma unde lucrezi ca accesezi un credit;
  • poti accesa astfel de credite rapide fara acte chiar prin telefon, daca esti la a doua accesare; unele IFN-uri permit chiar accesarea prin SMS;
  • nu trebuie sa justifici utilizarea banilor imprumutati, nu trebuie sa completezi formulare nesfarsite, nu trebuie sa te deplasezi, nu trebuie sa conversezi cu persoane aflate in spatele unui ghiseu, persoane care de cele mai multe ori folosesc un limbaj necunoscut tie.

Cum poti avea acces la un astfel de credit rapid fara acte 2022?

In perioada in care aproape totul se intampla online, nu este deloc de necrezut ca poti sa te imprumuti fara acte. Este suficient sa ai un dispozitiv legat la internet si niste acte scanate la indemana. Pentru rapiditate ai nevoie si de un cont bancar unde sa primesti banii imprumutati, altfel va trebui sa mergi la o agentie a unei banci sa-ti ridici banii. Exista si astfel de optiuni, anume, acelea de a imprumuta si de a ridica banii dintr-o banca, daca nu doriti sa-i primiti intr-un cont bancar, ori poate nu aveti un cont bancar.

Citeste si  Credite pentru studii oferite de un IFN

Pentru a solicita un imprumut fara acte fizice, ai nevoie totusi de o copie dupa cartea de identitate si una dupa extrasul de cont ori alta forma de act care sa dovedeasca ca obtii venituri lunare constante intrtr-un cuantum minim acceptat de societatea financiara aleasa.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies