Esti eligibil pentru un imprumut Revolut? Pana la 125.000 lei!

Last update: aprilie 24, 2023

Cel mai nou imprumut Revolut Romania este aici! Poti imprumuta pana la 125.000 simplu, rapid, fara deranj. Peste jumatate de milion de clienti au solicitat.

Ultimele noutăți legate de creditul Revolut 2023

Cei de la Revolut spun că au depus cereri de solicitare pentru un credit Revolut peste jumatate de milion de clienti. Insa, nu se stie exact cate credite au fost acordate pana in prezent si nici valoarea lor.

Creditul Revolut se adreseaza in mod special clientilor care foloseau aplicatia Revolut in mod obisnuit, persoane cu varsta peste 18 ani, rezidenti in Romania.

Ca sa stiti, este important sa aveti versiunea de aplicatie actualizata pentru a putea aplica pentru un imprumut Revolut.

Primul împrumut Revolut in Romania

Cu o dobanda similara creditelor de nevoi bancare, dobanda ce variaza incepand de la 7,99%, imprumutul Revolut intra pe piata din Romania in pas vioi.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Revolut, le spunem ca aceasta este o aplicatie financiara arhicunoscuta in lumea intreaga. Numai in Romania exista peste 2 milioane de utilizatori Revolut.

De curand, a fost lansata Banca Revolut – Revolut Bank, cu un portofoliu variat de produse financiare, printre care si credite de nevoi personale fara garantii.

La BNR, in registrul Institutiilor de Credit, Revolut Bank UAB Vilnius – Sucursala Bucuresti apare inscrisa in data e 19.05.2022 – iar ca observatii se specifica faptul ca in data de 3.06.2023 se intentioneaza inceperea activitatii.

Se pare ca dupa Polonia, Lituania si Irlanda, Romania devine a patra tara din Europa unde s-a lansat un imprumut Revolut.

La cateva luni de la lansarea acestui imprumut, mai mult de 100.000 romani apelasera la el. Cei mai multi au acccesat sume mai mari de 7.000 euro echivalent in lei.

Pentru 2023 se asteapta probabil la o crestere a numarului celor care apeleaza la acest imprumut Revolut.

Si acum sa va dam si o lata veste, nu stim daca e una buna sau proasta: Revolut Bank UAB este inscrisa de curand pe lista participantilor la Biroul de Credit. Bine, acesta este un lucru firesc pentru banci.

Ce inseamna asta? Inseamna ca la solicitarea unui imprumut Revolut vi se verifica si scorul FICO.

Ce trebuie sa stie romanii care spera sa obtina un imprumut rapid Revolut

Iata ca un imprumut rapid Revolut Romania a devenit o maniera sigura de a obtine bani atunci cand ai mai mare nevoie.

Procesul de creditare este simplu, odata ce intri in aplicatia Revolut si confirmi cererea, astepti aprobarea si in cateva minute banii iti intra in cont.

Pentru cei care nu stiu inca, un imprumut rapid Revolut poate sa-ti ofere banii de care ai nevoie pentru a cumpara lucruri online, ori pentru plata unor facturi. Poti sa scoti cash de la bancomat ori sa dispui de bani atunci cand ai nevoie.

Acest serviciu de imprumut rapid Revolut va poate ajuta cand apare o situatie financiara complicata. Poti sa te descurci cu banii obtinuti pana la urmatorul salariu.

Revolut iti faciliteaza obtinerea rapida si usoara a banilor de care ai nevoie – tu nu trebuie sa-ti faci griji pentru cheltuielile inopinante.

In criza de bani si fara fonduri suplimentare, Revolut are solutia – imprumutul rapid obtinut simplu cu rata buna si costuri predictibile.

Caracterisitici credit Revolut Romania

Pentru a accesa un imprumut ai nevoie de super-aplicatia oferita clientilor din Romania.

Poti aplica direct in aceasta aplicatie si poti imprumuta practic pana la 125.000 lei in doar cateva minute.

Contractul de credit se semneaza electronic, iar banii sunt virati in contul utilizatorului.

Exista o flexibilitate in ceea ce priveste data de rambursare, aceasta putand fi aleasa de clienti. Poti rambursa partial sau total, dupa cum ti-e pofta. Pentru siguranta poti sa vezi oricand extrasul de credit.

Pasii de accesare pentru un imprumut Revolut sunt simpli si nu necesita cunostinte financiare complexe.

Costurile sunt transparente si usor de inteles cum se calculeaza avand in vedere ca nu exista nimic in afara de dobanda.

imprumut Revolut

Fara comisioane de emitere, fara comisioane de rambursare anticipata, fara alte costuri ascunse!!!

Imprumutul Revolut se acorda in lei, in cuantum de maxim 125.000 lei, iar perioada de rambursare este de maxim 60 de luni.

Exemplu de calcul: pentru un credit de 35.000 de lei pentru 5 ani, DAE-ul este de 9,7%.

Sunt eligibil pentru un credit?

Pentru a accesa un imprumut Revolut Romania, trebuie sa:

 • fii cetatean Roman
 • sa ai peste 18 ani
 • detii un telefon de Romania
 • locuiesti in prezent pe teritoriul Romaniei
 • sa nu ai restante la alte produse Revolut
 • ai venituri inregistrate la ANAF.

Cei de la Revolut spun ca sunt constienti ca deocamdata acorda credit doar unui grup limitat de clienti, insa, in timp, au in intentie de a-si diversifica plaja de clienti si portofoliul.

Pentru ca in Romania acest instrument de plata a devenit foarte popular, oamenii exprimandu-si deseori pareri Card Revolut pozitive, suntem convinsi ca si creditul va avea succes pe piata din Romania.

Cui se adreseaza creditul Revolut?

Deocamdata se pare ca au acces la acest imprumut Revolut doar clientii cu un istoric de creditare si ale caror venituri pot fi verificate online.

Cu alte cuvinte, daca poti dovedi online ca ai venituri, vei fi acceptat pentru acest credit, daca nu, nu.

Cei de la Revolut spun totusi ca intentioneaza sa-si largeasca plaja de clienti si cu alte categorii, deci in viitorul apropiat vor fi in masura sa verifice veniturile si in alt mod, nu doar obline.

Vor putea accesa acest produs persoanele care folosesc aplicatia Revolut. Prin intermediul acestei aplicatii, creditul Revolut este disponibil non-stop.

Creditul se poate accesa practic oricand ai nevoie de bani. Oricand poti solicita suma dorita, cu dobanda aferenta, fara comisioane in plus, fara alte costuri surpriza.

Deocamdata creditul de nevoi personale fara garantii este singurul exista in portofoliul Revolut, insa, se intentioneaza largirea portofoliului intr-un viitor apropiat.

Intentia este de a ajuta oamenii sa-si gestioneze mai usor cheltuielile.

Avantajele imprumutului rapid Revolut

Printre cele mai important beneficii ale acestui credit, mentionam aici:

 • dobanda fixa pe toata perioada derularii contractului de credit (aceasta variind de peste 8,29%)
 • nu exista comisioane de emitere ori rambursare anticipata
 • suma mare pe care o poti imprumuta, de pana la 125.000 lei
 • aprobare se face online, la fel si gestionarea ulterioara a creditului
 • perioada lunga de rambursare, de pana la 5 ani
 • banii sunt virati rapid in contul clientului, odata ce ti se aproba imprumutul
 • poti accesa oricand, 12 si 24 din aplicatia Revolut.

Revolut Bank a primit licenta de a acorda credite pe teritoriul Romaniei, in urma unei notificari BNR de catre autoritatea de supraveghere care i-a acordat licenta – Banca Lituaniei.

Exista doua entitati, si snume Revolut Bank UAB si Revolut Payments UAB. S-a aplicat o schema de garantare europeana, prin Fondul de garantare a depozitelor din Lituania, dupa spusele BNR.

In sectiunea Sucursalele institutiilor de credit persoane juridice straine, Sectiunea II – Sucursale ale institutiilor de credit din alte state membre, gasim o inregistrare din 19.05.2022, Revolut Bank UAB Vilnius – Sucursala Bucuresti. Adresa acestei entitati este Bucuresti, Str. Halelor, nr. 5, et. 2, biroul 15, sector 3. Dupa informatiile existe pe platforma celor de la BNR, sucursala intentioneaza sa inceapa activitatea in data de 01.06.2023.

Ce te-ar mai putea interesa vis-a-vis de imprumutul Revolut

Iata cateva dintre spetele clarificate de cei de la Revolut legate de imprumutul pe care tocmai l-au lansat.

 • daca exista masuri de securitate legate de credit?
 • se percep comisioane in afara de dobanda?
 • cat dureaza evaluarea unui credit?
 • de ce mi-a fost refuzat imprumutul?
 • pot sa accesez din nou daca am fost respins?
 • sunt posibile mai multe credite simultan?
 • cum pot renunta la creditul pe care l-am accesat?
 • care sunt termenii rambursarii?
 • pot rambursa anticipat?
 • extrasul de cont cum se obtine?
 • exista posibilitatea prelungirii contractului de imprumut peste cele 60 de luni prevazute in contract?
 • daca intarzii cu plata unei rate care sunt consecintele?

Pentru raspunsuri la aceste intrebari, dar si alte clarificari binevenite legate de imprumutul Revolut, puteti accesa sectiunea Centrul de Ajutor Revolut.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies