Traim vremuri destul de complicate, mai ales din punct de vedere economic.

Societatile financiare se inmultesc intr-un ritm ametitor. Este dificil sa urmaresti ce se intampla in sectorul financiar, chiar si in cazul in care esti preocupat de acest subiect. Ce sa mai vorbim de oamenii de rand, cei care merg paralel cu el, pana la prima nevoie!?

Sunt mii de institutii financiare ce activeaza in Romania: banci, IFN-uri, Case de Amanet, Societati de leasing, C.A.R.-uri.

Pentru clientii romani este dificil daca nu imposibil sa se descurce de unii singuri prin noianul de informatii economice si financiare.

Avand in vedere aceste aspecte, noi, echipa MixFinanciar ne-am propus sa aducem spre voi informatia intr-un mod mai clar, mai transparent, dar mai ales, imbracata intr-un limbaj accesibil publicului larg.

Limba de lemn a finantistilor este de multe ori indescifrabila publicului larg.

Noi am decis sa va tinem la curent cu tot ce apare nou in piata financiara din Romania, insa, fara sa neglijam informatiile de baza si clarificarile pe diverse subiecte importante (somaj, pensii, preturi, credite, depozite etc).

MixFinanciar este o platforma ce se doreste a oferi informatii transparente, nepartinitoare, necenzurate. Suntem o echipa independeta si nu depindem de vreo institutie financiara.

Echipa MixFinanciar este dirijata de Andrei M..

Andrei M. are o experienta semnificativa in domeniu, lucrand de peste 8 ani in lumea publicatiilor financiare online. Cu studii aprofundate de modelare numerica si statistica, cu practica insemnata in realizarea unor platforme online, cu experienta solida in cercetare realizata la nivel universitar, incearca sa contureze pentru voi un fundament financiar solid, necesar oricarei straduinte de ameliorare a traiului de zi cu zi.

Puteti sa luati legatura cu noi, lasandu-ne un mesaj in formularul de contact. Puteti, de asemenea, sa ne scrieti la adresa de email contact@mixfinanciar.ro.