Despre imprumutul Mobilo Credit: conditii, costuri, pareri

Te incadrezi pentru a lua bani imprumut de la Mobilo Credit? Sume de pana la 9000 de lei, cu aprobarea in 10 minute.

In situatia in care ai nevoie de bani intr-un timp scurt, fara sa fii nevoit sa te deplasezi, fara sa ti se ceara acte numeroase, poti lua in calcul un astfel de imprumut marca Mobilo Credit.

Cei de la Mobilo Credit iti pot oferi un imprumut online cu eliberarea banilor aproape instanta, indiferent de locul unde te-ai afla si oricand ai solicita.

Acest IFN este deja unul cu experienta in piata (aparut in 2015), care in timp si-a modificat si portofoliul de creditare. Astfel, de la un produs acordat pe perioada scurta de timp (de 30 de zile), a ajuns la un credit acordat pe 12 luni.

Caracterisiticile imprumutului Mobilo Credit

Daca ar fi sa analizam un pic portofoliul acestui IFN, vedem ca au trecut o serie de produse, precum creditul urgent, nebancar, fara acte, pe mobil, pe termen scurt etc.

In fapt, vorbim de acelasi credit cu aceleasi caracterisitici, doar prezentarea difera.

E cumva normala aceasta abordare, avand in vedere ca oamenii cauta anumite caracterisitici ale unui imprumut in acord cu nevoile lor imediate.

Cum va spuneam anterior, Mobilo Credit ofera sume de bani imprumut in cuantum de la 300 la 9000 de lei, pentru perioade de maxim 12 luni.

Costurile acestui imprumut sunt clare: dobanda este 1,5% pe zi, DAE-ul este de 540%.

Creditul se acorda persoanele cu varsta intre 18 si 70 de ani, care obtin venituri constante din salarii, pensii ori de alta natura.

Veniturile tale trebuie sa fie de cel putin 900 de lei lunar nete.

Pentur justificarea veniturilor este nevoie de extrasul de cont.

Cei care vor un imprumut Mobilo Credit trebuie sa detina un cont bancar si un card aferent. Banii imprumutati li se transmit direct in cont, iar la scadenta, suma se ramburseaza prin debitare automata.

Cum procedez pentru a solicita un imprumut?

In primul rand, ai nevoie de un cont deschis pe platforma mobilocredit.ro.

Apoi, trebuie sa te loghezi in cont. Sa alegi suma dorita si sa utilizezi calculatorul de credit. Foloseste calculatorul pentru a selecta suma si scopul.

Mai apoi trebuie sa completezi datele personale si sa urci o poza cu CI-ul si o poza a ta impreuna cu CI-ul in mana.

Fiti atenti ca pozele acestea trebuiesc incadrate sa fie vizibile.

Urmeaza sa completezi datele datele financiare, in speta sa incarci dovezi dupa venituri.

La pasul urmator, daca totul decurge normal, vei primi banii, prin transfer. Acest proces este rapid – dureaza cateva minute.

Daca imprumutul Mobilo Credit ti-a fost acordat, banii ajung la tine in cont instant.

Rambursarea creditului

Exista mai multe cai prin care iti poti plati imprumutul.

Poti sa apelezi la varianta debitare directa din cont, poti sa apelezi la platile online ori sa folosesti plata SelfPay.

Mai poti sa platesti si prin transfer bancar, intr-un cont vizibil pe platforma IFN-ului.

Indiferent de forma pe care o alegi, important este sa nu intarzii pentru ca altminteri vei plati penalizari.

In caz ca intarzierile sunt mari, se poate merge chiar pana la recuperarea creantelor prin firme specializate si chiar executare silita.

Beneficiile oferite de imprumuturile Mobilo Credit

  • obtii o suma destul de mare imprumut
  • transferul banilor se face deosebit de rapid
  • comisioane 0
  • creditul se poate accesa la orice ora
  • banii ii primesti pe card, deci nu trebuie sa te deplasezi
  • dobanda poate fi personalizata in functie de programul de fidelizare.

Pachetele oferite de MobiloCredit clientilor fideli:

  • bronze: sume de pana la 2500 de lei, dobanda speciala
  • silver – dobanda avantajoasa pe parcursul imprumutului
  • gold – imprumut de pana la 5000 de lei dobanda gold
  • platinum – dobanda speciala Platinum pe toata perioada contractului de credit.

Un alt avantaj major al acestui imprumut este faptul ca poate fi accesat prin aplicatia Mobilo Credit. Aceasta aplicatie functioneaza pe smartphone si poate fi descarcata simplu din Google Play sau AppStore.

Folosind aplicatia Mobilo Credit, poti primi 200 de puncte de fidelitate, notificari de oferte si promotii, plus ca esti protejat prin tehnologie de ultima generatie.

Altfel spus, avem de-a face cu un credit facil, usor de accesat, fara birocratie. Poti accesa online fie din platforma lor, fie descarcand aplicatia.

Intelegeti de ce acest produs marca Mobilo Credit este cunoscut si ca un credit nebancar prin telefon.

Pareri despre Mobilo Credit

Din observatiile noastra, cei de la Mobilo Finance IFN sunt destul de apreciati. Chiar daca nu exista o unanimitate in privinta parerilor pozitive, totusi, insumand, iese pe plus.

Un dezavantaj al imprumutului lor este dobanda destul de mare. Probabil ca acesta este unul dintre motivele pentru care unele persoane nu au apreciat la un nivel maxim interactiunea cu ei.

Altminteri, am vazut ca oamenii ii apreciaza pentru rapiditate, pentru ritmul ultra rapid in care sunt virati banii. Cand ai nevoie, este ciar important sa primesti suma de bani intr-un timp scurt. E de apreciat acest aspect.

Plus de asta, nu iti cer dosare cu hartoage, nu iti cer adeverinte peste adeverinte.

Iar unii clienti apreciaza si acele pachete de fidelitate pentru unii clienti care duc si la scaderile de dobanda.

Noi consideram ca este un IFN care se adapteaza la piata. V-am spus de la inceput ca i-am vazut aparand si i-am vazut modificandu-si portofoliul in timp, adaptandu-se la timpurile actuale.

De apreciat este si aplicatia lor care, ce sa mai, este in ton cu vremurile si simplu de folosit de catre generatiile tinere.

Platforma lor este una usor de folosit, indicatiile sunt foarte utile. Ba ai si un chat live la o adica, daca nu te descurci cu accesarea.

Program – contact Mobilo Credit IFN

Pentru mai multe informatii puteti sa sunati la numarul de telefon 0314100101 ori 0319918, ori puteti sa le trimiteti un email la adresa relatiiclienti@mobilocredit.ro.

Programul de lucru Mobilo Credit este de luni pana vineri, intre 8:30 si 20:00, iar sambata intre 9:00 si 16:00. Detalii puteti gasi pe platforma lor online: https://mobilocredit.ro/.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies