Cumpara Mokka!

Vrei sa cumperi acum si sa platesti mai tarziu? Vezi oferta celor de la Revo Technologies, intrati in piata sub brandul Mokka.

Un nou IFN si-a facut aparitia in aceasta toamna in peisajul financiar romanesc – este vorba despre Revo Technologies.

La BNR a fost inregistrat in Registrul General IFN active la finele lui auust, mai precis in 28.08.2020.

Printre activitatile enumerate in registrul BNR, amintim aici: credite de consum, iptotecare/imobiliare, microfinantare, finantare tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare si emitere de garantii. Dar de asemenea, poate sa deruleze si activitati de asumare de angajamente de garantare precum si asumare de angajamente de finantare.

Revo Technologies este la baza un fintech intrat pe piata cu brandul Mooka.

Ce semnifica conceptul ‘cumperi acum, platesti mai tarziu’?

Acest tip de servicii oferite de IFN-ul amintit este unul destul de necunoscut la noi, dar popular in afara.

Buy Now Pay Later este un concept mult prea putin cunoscut romanilor. El a aparut totusi in ofertele unor IFN-uri ce acordau credite mici in aceasta maniera.

Mokka este renumit in Europa, indeosebit in partea sa de est si centrala. A avut o ascensiune fulminanta, reusind ca numai la nivelul lui 2019 sa acorde finantari pentru 750 000 de achizitii din peste 8000 de magazine, atat online cat si offline.

Cum va spuneam, conceputul cumperi acum, platesti mai tarziu, este unul destul de popular in lume, dar necunoscut inca la noi. Probabil ca din acest punct de vedere cei de la Mokka au gasit o piata relativ virgina cu posibilitati mari de dezvoltare.

Plus ca, in conjunctura actuala, nu ne indoim ca exista o cerere deosebita pentru astfel de servicii.

Probabil ca Revo Technologies mizeaza si pe interesul comerciantilor de crestere a vanzarilor, prin cresterea volumului cosului de cumparaturi.

Oferind posibilitatea de a achizitiona in rate cosul de cumparaturi, clientii pot sa-si satisfaca mai usor nevoile.

Asadar, daca nu te-ai hotarat sa cumperi Mokka, acum este momentul sa aflii cum trebuie sa procedezi. Fireste ca este interesanta denumirea gasita de aceasta institutie financiara, dar este cumva si usor de asimilat.

Ce aduce diferit Mooka?

In primul rand este un alt fel de finantare, diferita cumva de cea clasica, cunoscuta.

Cine doreste sa acceseze un astfel de produs nu mai este nevoit sa se deplaseze la o banca, nici sa completeze zeci de acte si sa astepti mult si bine sa primeasca cardul.

Ca sa accesezi un credit Mooka, n-ai decat sa intri in platforma lor, sa te inregistrezi si in cel mult doua minute devii client.

De cum te inreistrezi, poti si trece la a face cumparaturi in magazinele partenere.

Partea interesanta este ca nu vei avea nevoie de card de cumparaturi pentru ca tranzactia se realizeaza digital, prin platforma Mokka.

Comerciantii, la randul lor, sunt avantaji ca pot folosi atat platforma proprie cat si cea de la Mokka, putand vinde in acest mod atat din magazinele online cat si din cele fizice.

Fiecare magazin partener isi poate personaliza oferta in functie de specificul propriu.

Cei de la Revo Technologies deja fac furori in Polonia si Rusia, cu milioane de clienti, indeosebi tineri care primesc mult mai bine noua tehnologie.

Bneficiile oferite de Mokka

  • poti sa cumperi simplu direct din magazin utilizand platforma online, fara sa te deplasezi, fara sa astepti, fara acte, fara carduri
  • poti sa cumperi de la partenerii Mokka,fie ele in online, fie fizice
  • aprobarea creditului pentru cumparaturi este instanta, iar plata se va face mai tarziu
  • sa platesti e comod, practic achiti in rate egale pentru o perioada prestabilitata – la alegerea ta
  • costurile sunt transparente

Mai multe informatii veti putea gasi pe platforma online mokka.ro, si de asemenea exista o adresa de email pentru suport clienti, support@getmokka.ro.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies