Cum poti procura un imprumut rapid fara venit lunar constant?

Doresti obtinerea unui imprumut fara sa ai o sursa de venit constanta?

Dobandirea unui imprumut rapid fara venit lunar constant poate fi posibila daca poti dovedi castiguri suficiente.

Din cand la ANAF se inregistreaza apriori veniturile celor ce castiga bani din activitati independente, lucrurile s-au simplificat mult in privinta verificarilor efectuate de institutiile financiare.

Sa zicem ca esti o persoana ce lucreaza independent, fara serviciu, si doresti sa obtii un imprumut. Cum procedezi? Daca nu poti face dovada unor castiguri imediate, poti apela la acele societati financiare care verifica venitul prin ANAF.

Daca obtii venituri din activitati independente, cu siguranta ti-ai completat formularele la ANAF si ai ales una dintre cele doua forme de taxare: ai ales fie venituri peste cele 12 salarii minime, ori sub. In functie de alegerea ta vei plati si cotele la sanatate si la pensie. Plus de asta, tu deja ai declarat un venit per total an in curs.

Daca ai ales sa platesti cotele pentru sanatate la nivelul salariului minim pe economie, cu siguranta ca obtii niste venituri substantiale lunare. In acest caz, suntem de parere ca o institutie nebancara iti poate acorda un credit, chiar daca oficial nu ai un venit lunar constant.

Daca lucrezi in regim de PFA poti obtine bani chiar si de la banci.

Bancile acorda credite fara carte de munca celor ce pot face dovada unui venit ori a unor cheltuieli deductibile: CAS si CASS.

Poti obtine un credit fara loc de munca care sa-ti garanteze existente unei angajari pe perioada nedeterminata. Poti lucra ca zilier, ori ca persoana fizica autorizata. Ori poti obtine venituri din activitati independente.

Ce vechime in munca se cere pentru accesarea unui credit?

Cu vechimea in munca este si mai simplu de atat.

Pentru a avea acces la un credit fara vechime in munca considerabila nu mai este in prezent un impediment. Bancile si-au redus cerintele privitoare la vechime.

Astazi, creditele bancare se acorda cu minim trei luni vechime la serviciul actual si minim un an in total. La unele banci veti intalni si cerinta conform careia pe parcursul respectivului an, sa nu fi avut intreruperi mai mari de 30 de zile.

La IFN-uri este si mai permisiva abordarea. Aceste societati sunt mai laxe in privinta conditiilor de accesare. E adevarat ca sunt IFN-uri care solicita minim de vechime in munca de 3 luni (BRD Finance, Cetelem, etc), dar sunt si care solicita o luna vechime (Credius) ori deloc (Viva Credit).

Pentru o persoana care nu are deloc vechime in munca sugestia noastra este sa se indrepte din start catre IFN-uri pentru obtinerea unui imprumut.

Nu este deloc dificil sa obtii astazi un imprumut rapid fara venit stabil, chiar si unele banci accepta ideea de venituri din activitati independente ori PFA.

Bancile au devenit mai permisive si in privinta veniturilor acceptate. Am remarcat ca ultimii ani au indesit tipurile de venituri acceptate de banci.

Bancile acorda credite fara venit?

Bancile accepta persoane fara venit salarial, daca exista si alte tipuri de venituri de care respectiva persoana le poate dovedi: pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, contracte de management, indemnizatie de conducere, indemnizatie pentru cresterea copilului, venituri comerciale ( prestari serivicii), venituri din profesii liberale, rente viagere, salarii obtinut de cetateni romani in strainantate, venituri ale navigatorilor, etc.

Una dintre cele mai flexibile banci din punct de vedere al veniturilor este OTP Bank (conditii de accesare si tipuri de venituri acceptate la OTP Bank). La aceasta banca veti gasi o categorie ampla de venituri acceptate pentru creditele lor.

Pe de alta parte, chiar daca nu este constant venitul, el trebuie sa determine un grad de indatorare admis prin lege. Caci avem o ingradire a gradului de indatorare pe care nici bancile si nici IFN-urile nu o incalca.

Pentru a obtine un imprumut rapid pentru 30 de zile este mai usor cu gradul de indatorare, decat daca apelezi la un credit pe 5 ani in cuantum mai ridicat.

Bancile care acorda credite fara carte de munca cu siguranta se asigura ca ai venituri indestulatoare pentru a te situa sub pragul gradului de indatorare.

Orice cetatean care isi doreste sa obtina un credit fara venit trebuie sa stie ca acest lucru este posibil doar in conditiile in care dovedeste ca detine veniturile necesare.

Este normala atitudinea bancilor si IFN-urilor din acest punct de vedere, de a devenit mai flexibile si mai permsive in privinta vechimii si serviciului. Pana la urma, in ultimii ani s-a diversificat destul de mult piata serviciilor. Au aparut foarte multe meserii noi. Indeosebi pe partea de activitati independente au inceput sa activeze foarte multi cetateni.

Asadar, suntem o piata in schimbare, deocamdata incipienta, dar cu siguranta conditiile pentru persoanele fara un serviciu de a obtine un imprumut vor fi din ce in ce mai la indemana.

Am vazut multe persoane in cautarea unui credit rapid fara vechime in munca, fara venituri constante, fara carte de munca. Asta nu denota neaparat o dorinta din partea oamenilor de a se imprumuta la risc. Este vorba tocmai de aceste tipuri de venituri din alte activitati decat cele salariale ori din pensii.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies