Credite pentru companii sub un milion de euro si peste

Iata o oferta de creditare pentru persoane juridice de la Libra Bank. Ce se poate finanta cu acesti bani?

Cei de la Libra Bank au fost mereu in prim-plan cand a venit vorba de solutii noi implementate la nivel de creditare.

Daca nu ma insel, ei au fost primii care au venit in piata cu contul deschis online, de exemplu.

Iata ca si acum avem un nou trend in desfasurare, trend ce vizeaza de data aceasta finantarea persoanelor juridice, adica a firmelor.

In acest sens, ne-am gandit sa va aducem in atentie doua oferte de creditare pentru persoane juridice de la Libra Bank, si anume, credite pentru companii pana la un milion de euro si credite pentru companii peste un milion de euro.

Companii peste 1 milion de euro

Aici putem discuta de credite pentru investitii, de credite pentru finantarea activitatii curente, de refinantare in conditii benefice pentru firme, dar si scontari si scrisori de garantie bancara.

Creditele de investitii pot ajuta la constructia sau cumpararea unor spatii de productie ori de depozitare, ori chiar spatii comerciale. Se pot, de asemenea, achizitiona si echipamente ori utilaje necesare.

Pentru actvitiatea curenta exista credite pentru capitalul de lucru si pentur dezvoltarea afacerii, precum si cresterea cotei de piata a acestora.

In cazul refinantarilor, avantajul este ca nu se percepe comidion de analiza si nici de evaluare a garantiilor, iar taxele sunt acoperite tot de Libra.

Daca firma ta participa la o licitatie, puteti apela la o scrisoare de garantie bancara, garantie de buna executie a contractelor.

Ai la indemana credite pentru persoane juridice in functie de specificul tau de activitate si de potentialul afacerii.

Companii de pana la un milion de euro

Discutam aici despre creditele pentru IMM si creditele personalizate in functie de specificul busuinessului tau.

Creditele pentru IMM pot finanta activitatea curenta, capitalul de lucru, investitiile si sustinerea dezvoltarii afacerii tale.

Alte forme de finantare pentru persoane juridice

Exista si posibilitatea unor solutii de garantare, spre exemplu, cei de la Libra au un parteneriat cu institutii de garantare nationale si internationale, iar tu poti beneficia de garantii in cadrul unor programe de genul Initiativa pentru IMM, IMM OPTIM ori IMM INVEST.

Daca tot am vorbit de programe de finantare, va spunem ca in prezent sunt activite urmatoarele programe: IMM INVEST, AGRO IMM INVEST, IMM PROD, GARANT CONSTRUCT, RURAL INVEST si INNOVATION.

Cei de la Libra Bank te pot sprijini si cu programele de finantare prin fonduri europene. Exista solutii pentru toate tipuri de afaceri, fie ele din agricultura, profesii liberale ori cultura.

Spre xemplu, in initiativa pentru IMM-uri se pretinde o garantie de 60%, adica o valoare de 3.000.000 lei, iar pentru programul de finantare cu partajarea risculuu (PRSL) exista o garantie de 70%, pentru 2.000.000 lei.

De aceste programe pot beneficia IMM-urile, profesiile liberale, fermierii si firmele din agricultura, firmele din domeniul instustriei culturale si creative.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies