Credit rapid – obtine banii chiar astazi. Solutii

Speri sa obtii chiar azi un credit rapid? Stii care este procedura, care sunt conditiile, costurile si actele necesare?

Ne-am propus sa va ajutam astazi sa identificati solutii pentru a face rost de bani imprumut intr-un mod simplu si eficient,

Daca ati hotarat ca aveti nevoie de un credit rapid, ar fi bine sa analizati inainte mai multe oferte si sa va informati in prealabil inainte de a-l accesa.

Prin intermediul internetului poti accesa platformele online ale institutiilor financiare.

Bancile si IFN-urile sunt prezente in online si poti pe fiecare dintre aceste platforme vei gasi informatii despre produsele aflate in portofoliul respectivelor institutii.

Nu va faceti griji cu privire la veridicitatea datelor, exista niste norme cu privire la oferirea de catre societatile financiare ale informatiilor online, deci, ele ar trebui sa fie corecte si complete.

Vrei sa gasesti un credit rapid online 2023?

credit online rapid

Exista multe optiuni de creditare, ca sa gasesti cel mai avantajos credit online rapid trebuie sa ai la dispozitie mai multe informatii.

In primul rand trebuie sa stii care este nivelul tau propriu de eligibilitate, daca te incadrezi anumitor produse, bancare ori nebancare. In al doilea rand, trebuie sa stii care este bonitatea ta si gradul de indatorare pentru a stii care iti este limitarea din punct de vedere al sumelor maxime pe care le poti accesa.

Obtinerea unei sume de bani online se supune acelorasi reguli ca si la accesarii directe din sediul unei institutii financiare.

Si in ultimul rand, trebuie sa compari mai multe oferte pentru a o selecta pe cea mai avantajoasa tie, de principiu comparand dobanda anuala efectiva.

Cand vrei sa compari mai multe produse, folosete calculatoarele de credit de pe site-urile societatilor financiare.

credite rapide

Cum functioneaza un calculator de credit?

 • alegi valoarea imprumutului
 • selectezi perioada
 • se genereaza valoarea costului total si al ratelor aferente.

Fii atent la dobanda luata in calcul, caci s-ar putea ca unele taxe si comisioane sa se adauge ulterior la costuri. In mod normal, costurile generate ar trebui sa includa si astfel de costuri adiacente, insa, mai bine sa fiti siguri.

Daca optati pentru imprumuturile de la banci, sumele ce pot fi accesat in acest caz fara garantii pot urca pana la 150.000 lei.

Daca mergeti pe varianta IFN-urilor, accesarea unui credit rapid va fi limitata ca suma, nedepasind in cele mai multe vazuri 3000 – 4000 lei.

Perioadele de finantare variaza si ele de la maxim 5 ani la banci, la perioade de maxim cateva luni la IFN (unele IFN-uri acorda pe 30 de zile, altele pe 60, altele pe un an etc).

Cum alegi creditorul?

credite online rapide

Dupa ce ai la indemana toate informatiile necesare pentru identificarea celui mai bun credit rapid online, poti opta in sfarsit pentru creditorul ales.

Daca nu ti-ai verificat eligibilitatea, ar fi bine sa iei in considerare mai multe oferte, pentru a avea solutii si in cazul in care ai putea fi refuzat.

Daca ai ales deja, poti sa aplici pur si simplu.

Noi speram ca ai citit cu atentie toate informatiile legate de credit, pentru ca unele pot fi vitale in rambursare. Fii atent atunci cand alegi unul sau altul dintre creditor, pentru a fi sigur ca ofertele lor sunt potrivite cu ceea ce cauti tu.

Cum completezi formularul?

Odata ce ai la indemana toate informatiile necesare, poti trece la completarea propriu-zisa a cererii de imprum. Daca ai ales un creditor din zona nebancara procesul este unul usor si rapid.

credit rapid online pe card

Daca ai ales o banca (una dintre cele patru – deocamdata -, care acorda credite online) urmeaza instructiunile furnizate de aceasta (vezi ca la unele banci, pe platformele online, sunt si tutoriale explicite cu privire la modul de accesare online).

Urmareste cu atentie informatiile dedicate de pe platformele onine ale creditorilor.

Vezi ca ueori sectiunile unde poti gasi informatiile necesare au diferite denumiri: intrebari si raspunsuri, descriere produs, caracteristici credit, etc.

Nu neglija sa ceri si alte informatii prin email ori la telefon, daca nu te-ai lamurit cu unele aspecte.

Completand cererea de credit cu informatiile solicitate nu mai ai de facut decat sa apesi butonul Aplica si sa astepti confirmarea. Aprobarea o vei primi fie pe email, pfie prin telefon ori SMS.

Ce reprezinta creditul rapid?

Accesarea acestor credite rapide 2023 inseamna obtinerea unei sume de bani intr-un timp foarte scurt, cu acte putine si fara deplasari.

credit rapid fara venit lunar

Initial, conceputul de credite rapide a aparut lansat de IFN-uri. In urma cu cativa ani, la banci nu se punea problema de rapiditate in obtinerea unui credit, atata timp cat obtinerea unui astfel de produs putea sa dureze si doua saptamani de la accesare.

Intre timp, bancile si-au simplificat foarte mult procesurile, au renuntat la unele acte care ingreunau procesul de accesare si astfel au ajuns la niste timpi de acordare foarte buni.

De cand au incheiat acorduri cu cei de la ANAF, bancile au obtinut niste reduceri semnificative pentru timpii in care acorda credite.

In piata, veti gasi credite rapide sub forma unor produse cu denumiri ce sugereaza niste beneficii pentru clienti: fara adeverinta de venit, fara adeverinta de salariu, pe card, fara acte, pana la salariu ori la domiciliu.

Nu conteaza prea tare numele sub care sunt oferite aceste produse. In fapt, ele fac parte din marea familie a creditelor de consum.

Dar, trebuie sa tineti cont de dneumirea unora dintre ele daca sunteti interesati de beneficiile oferite.

Spre exemplu un credit pana la salariu va da accesul la o suma de bani pe perioada limitata.

Unul acordat cu gestionare la domiciliu va ofera posibilitatea primirii banilor acasa si a achitarii ratelor de la domiciliu.

In privinta acordarilor, ne-am lamurit, sunt rapide. Si bancile si IFN-urile iti pot oferi sumele dorite de bani in timpi destul de buni.

Unele IFN-uri au intr-adevarat niste oferte ultra-rapide (garantant primirea banilor in doua ore de accesare).

Accesand un credit rapid online nu veti avea supriza sa vi se ceara justificarea cheltuirii banilor. Poti sa folosesti sumele imprumutate cum doresti.

Credit rapid – Evita reesalonarile!

Un astfel de produs este o solutie buna pe termen scurt ca sa iesi dintr-un impas. Ai vrut sa faci rost de bani rapid si i-ai obtinut. Cum procedezi mai departe cu rambursarea?

Daca ati fost atenti la inceputul articolului v-am atrat atentia sa va informati cu privire la toate aspectele legate de credit.

Unul dintre cele mai important aspecte este rambursarea la timp a imprumutului pentru a nu ti se imputa plata unor penalizari.

Indeosebi in cazul creditelor rapide nebancare, unde penalizarile sunt uriase, trebuie sa fiti atenti la data scadenta pentru a nu ajunge sa dobanzi usturatoare.

Nici bancile nu sunt ingaduitoare cu rau platnicii. Unde mai pui ca, daca intarzii mai mult de 30 de zile cu plata unei rate vei fi raportat catre Biroul de Credit si ti se va pune stigmatul de restantier. Aflandu-te intr-o astfel de postura, iti va fi greu sa mai obtii un credit in urmatorii ani (in BC ramai timp de patru ani din momentul in care ti-ai achitat restantele).

Un produs financiar, indiferent de natura lui, este o solutie buna sa-ti rezolvi niste probleme stringente.

Dar, in cazul in care nu rambursezi la timp un credit online, penalizarile se vor aduna si dupa un timp iti va fi si mai dificil sa-ti achiti restantele.

Cu alte cuvinte, fiti atenti la aceste produse, caci ele sunt usor de accesat dar pot sa va ingreuneze si mai tare situatia financiara si asa precara, daca nu va tineti de graficul de rambursare.

Nu pune nimeni la indoiala ca aveti nevoi si ca unele sunt urgente. Oricui i se poate intampla sa ajunga intr-o atare situatie.

Nici nu conteaza daca imprumuti 1.000 de lei ori 1000 de euro. Important este sa va tineti de termenii de rambursare si sa nu aveti intarzieri.

In cazul creditelor rapide de la IFN este bine sa analizati de mai multe ori daca este cazul unei reesalonari pentru ca, dobanzile fiind mari, in timp datoriile cresc si s-ar putea sa nu mai faceti fata cheltuielor.

Avantajele acestor imprumuturi

In general, orice produs financiare are avantajele si dezavantajele lui. Ca sa poti sa gestionezi bine un credit, este imperios necesar sa ii cunosti si aceste aspecte.

Iata cateva dintre beneficiile acestor produse:

 • accesare facila online
 • aprobare rapida
 • conditii de eligibilitate permisive
 • fara deplasare
 • fara acte fizice

Exista si in cazul accesarilor de la IFN versus banci diverse variatii. Spre exemplu, IFN-urile accepta si clienti cu eligibilitate mai scazuta, acesta fiind un avantaj pentru astfel de persoane. Pe de alta parte, aceste credite la care au acces si cei cu eligibilitate scazuta nu sunt deloc ieftine, lucru ce reprezinta un dezavantaj al acestor produse.

In esenta, conditiile de accesare pentru un credit rapid sunt destul de usor de indeplinit. Bancile si o parte dintre IFN-uri au trecut la verificarea veniturilor cu ajutorul celor de la ANAF (cu acordul clientilor), acestor lucru a permis eliminarea unor acte care ingreunau procesul de accesare (adeverinta de venit, adeverinta de salariu, fisa fiscala etc).

Conditiile de eligibilitate pentru accesarea unui imprumut rapid

Cum spuneam anterior, conditiile pentru aceste produse sunt de regula usor de indeplinit.

Daca ai ales produsele din portofoliul IFN-urilor, lucrurile vor fi si mai simple pentru ca de la aceste societati vei putea obtine un credit rapid cat se poate de destins si discret.

E adevarat ca de la IFN nu poti imprumuta sume mari, dar multi cetateni sunt multumiti cu aceste maxime.

Cele mai frecvent intalnite conditii de accesare:

 • varsta limitata (intre cea de majorat si cea de pensionare, de regula, dar mai sunt exceptii pe limita maxima de varsta ce poate urca chiar si pana la 75 de ani la unele IFN-uri)
 • sa dovedesti ca ai un venit suficient pentru rambursare (unele societati solicita un venit minim din salariu ori din pensie)
 • vechime minima in munca (IFN-urile solicita indeosebi pentru creditele de nevoi acordate pe perioade mai lungi de timp, bancile toate solicita vechime minima in munca la locul actual si in total)
 • detinerea unui cont bancar unde sa ti se vireze banii imprumutati
 • telefon mobil unde sa fii contactat
 • cetatenie romana si un buletin valabil

Iata ce optiuni ai de a obtine un imprumut rapid:

Banci: Raiffieisen, BCR, Libra Bank si ING Bank

IFN: CreditFix, Ferratum, Simplu Credit, Telecredit, IFN Extra Finance, Hora Credit, Smile Credit, Credite Prime, Mobilo Credit etc.

credit doar cu buletinul fara adeverinta de salariu

Daca sunteti in cautarea celui mai avantajos credit rapid 2023, orientati-va in functie de eligibilitatea voastra si de nevoile imediate, dar tineti cont si de situatia voastra financiare prezenta si viitoare, luand in calcul si scenariile cele mai pesimiste.

Dupa unii specialisti, printre cele mai avantajoase credite rapide sunt cele care ofera la prima accesare gratuitate la dobanda.

Astfel de produse gasiti in portofoliul IFN-urilor ce au ca activitate acordarea de microcredite. Este un fel de beneficiu oferit clientilor pentru a-i fideliza.

Ei bine, trebuie sa fiti atenti la aceste produse pentru ca ele pot fi tentante, dar daca nu rambursati la timp, veti plati comisioane usturatoare.

Atentiuni priivitoare la contractarea unui credit rapid online:

credit fara dobanda
 • Fii atent la costul total, ia in calcul doar dobanda anuala efectiva pentru a avea o imagine completa asupra costurilor.
 • Nu te imprumuta mai mult decat iti permiti si ia intotdeauna in calcul si situatii mai putin favorabile pentru tine (diminuari ale veniturilor, concedieri, cheltuieli neasteptate etc). Nu trebuie sa iei in calcul cand te imprumuti doar scenariile optimiste, trebuie sa analizezi inclusiv situatiile cele mai dificile care pot aparea. Vezi ce se intampla daca ramai fara loc de munca la un moment dat, ori daca ti se diminueaza veniturile foarte mult.
 • Ramburseaza la timp si nu reesalona! Apeleaza la resalonari doar in cazuri exceptionale, altfel vei avea de platit dobanzi destul de mari.
 • Compara aspectele care te intereseaza pe tine la un credit, pentru ca degeaba o oferta este avantajoasa daca nu te califici pentru ea, ori daca un credit se obtine in doua ore s-ar putea sa nu te ajute cu nimic cand el ofera 2000 lei maxim, iar tu ai nevoie de 1000 de euro.
 • Nu accesa pana nu cunosti bine costurile aferente imprumutului. Nu neglija sa citesti contractul si anexele lui. Se impune atentie sporita la partea de penalizari.

Intrebari din partea comunitatii:

La cine pot apela pentru un credit rapid?

Poti aplica pentru un credit rapid la multi dintre creditorii din Romania. Conteaza foarte mult ce nivel de eligibilitate ai pentru ca in functie de acest aspect te poti orienta catre banci ori spre IFN-uri. De asemenea.

calculator credit rapid

Care sunt conditiile pentru accesare?

Pentru o accesare a unui credit rapid, cerintele comune ale mai multor institutii financiare sunt: varsta intre 18 si 65 de ani, venit minim, grad de indatorare sub cel admis, existenta unui cont bancar unde sa ti se vireze banii si cetatenie romana.

Exista insa si institutii care pretind sa indeplinesti mai multe criterii: sa ai o vechime minima in munca, sa nu fi avut intreruperi mai mari de o luna in ultimul an, sa ai contract de munca pe perioada nedeterminata etc.

Ce acte imi sunt necesare?

Bancile au inceput sa acorde credite doar cu buletinul, daca ai venituri salariale ori din pensii, iar ele sunt inregistrate la ANAF si iti dai acordul pentru verificarea lor.

De asemenea, ti se cere acordul de consultare si prelucrare a datelor la Biroul de Credit.

IFN-urile solicita pentru verificarea veniturilor fie un extras de cont (contul unde iti incasezi veniturile lunare), fie acordul de verificare la ANAF. Unele verifica Biroul de Credit, altele nu.

Oricum, IFN-urile sunt mai permisive in privinta eligibilitatii decat bancile, indeosebi pe partea de istoric de creditare.

Ce sume pot imprumuta?

imprumuturi rapide

De la IFN, daca vrei sa iei un credit rapid online intr-un timp scurt, sumele la care ai acces variaza intre 1000 si 5000 lei.

Daca nu ai nevoie de bani in cateva ore, poti obtine si sume mai mari de la IFN, de ordinul zecilor de mii.

Bancile acorda sume mai mari de bani, de pana la 100.000 – 150.000 lei.

Exista insa foarte multe variatii in privind valorii imprumuturilor acordate de banci, aproape ca nu poti sa gasesti un tipar din acest punct de vedere. Oricum, este clar ca daca vrei sa imprumuti o suma mai mare de bani, bancile sunt solutia.

Cum pot cheltui banii imprumutati?

Fiind vorba de credite de nevoi personale fara garantii, nici IFN-urile si nici bancile nu te vor intreba ce ai facut cu banii. Cu alte cuvinte, nu este nevoie sa-ti justifici cheltuielile.

Ce se intampla daca nu rambursez la timp?

Multe dintre societatile financiare prevad in contractul de credit ca, in cazul in care nu rambursezi la timp, sa platesti penalizari.

Unele IFN-uri au totusi alte reguli, in cazul in care clientii anunta din timp ca nu pot rambursa, acestia iti pot prelungi contractul de credit platind o parte din dobanda.

Ce penalizari platesc in caz de intarzieri?

Dobanzile penalizatoare pot fi foarte mari, indeosebi la creditele rapide de la IFN. Uneori aceste penalizari pot insemna ca procent si dublul dobanzii aferente perioadei initiale a creditului.

Pot sa refinantez un credit rapid?

penalizari credite rapide

Orice credit poate fi refinantat daca ai bonitatea necesara.

Este adevarat ca refinantarile sunt usor mai laxe decat accesarea unui credit, plus ca gradul de indatorare se calculeaza altfel in cazul lor.

Refinantarile se fac insa pe acelasi tip de credit (daca ai un credit ipotecar, poti sa refinantezi tot printr-un ipotecar, daca ai un credit de nevoi vei refinanta tot printr-un credit de nevoi).

Indicatii despre ceea ce se refinanteaza si ce nu gasiti fireste in ofertele institutiilor financiare in sectiunile dedicate.

Vedeti ca unele banci nu au neaparat sectiuni aparte pentru refinantari, acestea fiind integrate in categoriile mari de credite, dar cu siguranta daca cititi cu atentie veti gasi si referire la acestea.

Cat ma costa sa platesc un credit rapid inainte de data scadenta?

Nu toate institutiile financiare pretind comisioane de rambursare. Unele banci au astfel de comisioane, iar ele sunt de regula mai mari in primii ani de rambursare, urmand sa scada ulterior.

Este mai ieftina o reesaloare ori o refinantare?

Refinantarile de regula sunt menita sa aduca niste beneficii celor care apeleaza la ele.

Reesalonarile pe de alta parte pot fi utile in niste situatii de criza cand clientului i s-au diminuat mult veniturile si nu mai poate plati acelasi nivel al ratei lunare.

Raspunsul in acest caz ar fi ca, depinde de situatia fiecaruia dintre voi. De principiu, daca ai o bonitate buna si venituri stabile, o refinantare este mai avantajoasa.

Subiecte conexe

Intrebari frevente despre creditele online , Imprumuturi doar cu buletinul , Imprumuturi pentru datornici

GDRP | T&C | Privacy | Cookies