Credit doar cu fluturasul de salariu – Nimic mai simplu!

Last update: septembrie 5, 2023

Poti lua in calcul obtinerea unui credit numai cu fluturasul de salariu de la un IFN permisiv pentru grabirea procesului de accesare. Oportunitati?

Desi au ramas putine oferte de genul creditelor pana la salariu doar cu fluturasul, totusi, multe institutii nebancare au pastrat acest tip de verificare a veniturilor.

Totusi, majoritatea bancilor si multe dintre IFN-uri au trecut la examinarea veniturilor prin intermediul ANAF.

Analizand sumar oferta din piata nebancara putem spune ca exista reale sanse sa obtii un astfel de credit.

Majoritatea IFN-urilor accepta fluturasul de salariu pentru a-ti dovedi bonitatea.

Orice credit doar cu fluturasul de salariu poate avea la baza conditiile de eligibilitate cunoscute de toata lumea.

Ele, desi mai lejere decat cele impuse de banci, exista si iti pot da batai de cap daca stai prost cu istoricul de creditare.

In linii mari poti contracta un credit doar cu fluturasul de salariu de la una din institutiile nebancare ce ofera credite fara garantii persoanelor fizice.

Ce fel de imprumuturi poti accesa doar cu fluturasul de salariu?

In functie de istoricul tau de creditare (Scorul FICO), de gradul de indatorare prezent, de vechimea in munca si de tipul de contract (incheiat pe perioada determinata sau nedeterminata) poti sa accesezi:

  • microcredite – accesibile si celor cu istoric negativ
  • imprumuturi rapide de nevoi personale pe perioade scurte de 1- 2 ani – permisive si pentru cei cu scoring slab de creditare
  • credite de nevoi fara garantii acordate pe perioade medii de timp
  • produse acordate pe termen lung cu garantii imobiliare.

Scorul de credit are o importanta mai mare pentru creditele de nevoi fara garantii acordate pe perioade medii de timp. Prin perioada medie intelegand aici 5 ani.

Microcreditele acordate doar cu fluturasul de salariu sunt o solutie pentru cei care nu indeplinesc conditiile pentru celelalte tipuri de imprumuturi.

Va intrebati cine s-ar regasi in aceasta situatie? In primul rand cei aproape jumatate de milion de restantieri raportati la BC.

Apoi, mai sunt si cei care au venituri mici si se gasesc in imposibilitatea de a justifica accesarea unor sume mari de bani.

Cum functioneaza un credit doar cu fluturasul de salariu

Atunci cand solicitati un imprumut, vi se cere sa prezentati un fluturas de salariu.

Fluturasul de salariu este dovada venitului dumneavoastra si va fi folosita ca baza de calcul pentru plata ratelor lunare.

Institutia care acorda creditul numai cu fluturasul de salariu va decide apoi daca va aproba sau nu cererea.

In caz afirmativ, va va trimite o oferta care prezinta conditiile creditului dumneavoastra – valoarea si durata imprumutului, precum si valoarea fiecarei rate.

Creditul doar cu buletinul si fluturasul de salariu este un tip de creditare prin care puteti obtine un imprumut fara a avea un venit stabil.

Puteti aplica pentru acest tip de imprumut daca aveti un fluturas de salariu, dar nu aveti adeverinta de venit pe 12 luni.

Aveti nevoie de un imprumut, dar nu aveti documentele necesare pentru a va dovedi venitul?

Nu sunteti singur. Multe dintre persoanele care au nevoie de imprumuturi nu au documentele potrivite. O parte dintre ele nici nu le pot strange in final, fiindu-le astfel respinsa cererea de creditare.

Chiar si pe palierul creditelor permisive acordate de IFN-uri exista respingere la solicitarile de credit, uneori acestea depasind 50%.

Aveti nevoie de un imprumut, dar nu aveti documentele necesare pentru a va dovedi venitul? Nu sunteti singur. Majoritatea persoanelor care au nevoie de imprumuturi nu au documentele potrivite, iar aici intervine [numele companiei].

Am intalnit institutii care acorda credite doar pe baza de adeverinta de salariu, ceea ce inseamna ca puteti obtine banii de care aveti nevoie fara a fi nevoit sa asteptati sa va soseasca statele de plata. Tot ce ai nevoie este o cerere simpla si un fluturas de salariu.

Cine poate accesa un astfel de imprumut?

Creditul doar cu fluturasul de salariu este un imprumut special oferit clientilor fara istoric de credit sau cu istoric de credit deteriorat.

Solicitantul are sansa de a-si construi istoricul de creditare doar prin plata unor rate lunare regulate pentru imprumutul contractat, dupa care poate fi luat in considerare pentru un imprumut personal negarantat sau pentru orice alta facilitate in functie de scorul sau.

Sunteti cetatean roman, aveti intre 21 si 65 de ani si lucrati in orice domeniu? Acesta este imprumutul potrivit pentru dumneavoastra.

Cum functioneaza acest imprumut? Puteti solicita o suma maxima de 10.000 – 20.000 lei. Doar fluturasul de salariu va fi folosit ca garantie pentru imprumut.

Pentru a obtine un imprumut, trebuie sa aveti un fluturas de salariu valabil. Acest lucru poate fi dificil atunci cand sunteti la inceput de cariera sau doriti sa incepeti o noua afacere.

Noi va aratam cat de simplu si usor este sa obtineti creditul la care sperati.

Cu un nou imprumut pentru salarii, puteti obtine acces rapid la fonduri atunci cand aveti cea mai mare nevoie de ele. Este atat de simplu!

Imprumuturile obisnuite pentru masini second-hand au un proces lung de solicitare si aprobare, dar cu acest nou produs va putem oferi bani mai repede decat orice alt creditor.

Creditul doar dovada de salariu: Care sunt sansele?

In aceasta sectiune, vom discuta despre caracteristicile creditelor acordate facil de banci si IFN-uri.

credit doar cu adeverinta de salariu

Creditul fara dovada de salariu este un tip de imprumut negarantat care este acordat clientilor care nu au nicio forma de garantie. Imprumutatul poate solicita acest tip de imprumut furnizand detalii despre veniturile, cheltuielile si istoricul sau de credit.

Acest tip de imprumut este de obicei contractat de persoanele care doresc sa cumpere o masina sau un alt bun personal, dar nu au suficienti bani pentru a face un avans.

De exemplu, daca doriti sa cumparati o masina noua, dar nu aveti suficienti bani pentru a face un avans pentru aceasta, atunci puteti opta pentru acest tip de imprumut.

Acesta va va ajuta sa va satisfaceti nevoile financiare fara a fi nevoit sa asteptati prea mult timp sau sa luati un alt imprumut de la o alta institutie financiara.

Creditul fara adeverinta de venit este un tip de imprumut personal care se acorda de catre institutiile financiare, insa clientul trebuie sa aiba un buletin si o dovada de salariu activa pentru a fi eligibil pentru acest imprumut.

Buletinul si documentul de salariu sunt folosite ca garantie pentru imprumut si trebuie sa fie prezentat institutiei la inceputul accesarii.

Atunci cand solicitati un credit la o banca sau la IFN, exista doua lucruri pe care acestia vor sa le stie: venitul dvs. actual si cat de multi bani aveti de platit. Daca nu puteti furniza niciunul dintre aceste lucruri, este posibil sa va refuze cererea.

Cu toate acestea, daca aveti un loc de munca stabil si un venit stabil (chiar daca nu este suficient pentru a va achita toate facturile), atunci un card de credit fara dovada venitului ar putea fi potrivit pentru dumneavoastra.

Poti accesa un credit fara niciun venit?

„Daca nu aveti o dovada de venit, nu va faceti griji! Puteti obtine in continuare credite de la banci si IFN-uri.”

Iata o afirmatie care nu ar trebui sa fie rostita niciodata de oricine incearca sa va vanda ceva. Daca nu aveti nicio dovada de venit, atunci de ce v-ar imprumuta cineva bani?

Permiteti-mi sa va explic de ce este o problema atat de importanta: atunci cand cineva solicita un imprumut sau o linie de credit, banca va dori sa vada documente privind veniturile sale.

Vor cere taloane de salariu recente, declaratii de impozit si alte documente care dovedesc cati bani castigi. Acest lucru ajuta la asigurarea faptului ca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Daca nu ar exista reguli cu privire la suma de bani pe care o puteti imprumuta pe baza salariului (sau a venitului), atunci nu ar exista nicio modalitate prin care bancile sau institutiile financiare sa evalueze riscul atunci cand imprumuta bani persoanelor fizice sau intreprinderilor.

Multe persoane spera sa ia un credit fara loc de munca, bazandu-si eligibilitatea pe niste venituri instabile.

Astfel, ar putea duce la asumarea de catre acestea a unor datorii mai mari decat pot gestiona – ceea ce ar pune in pericol mii de locuri de munca!

Solutii pentru cei cu venituri mici

Care este solutia? Un co-semnatar (un garant)! Un co-debitor este o persoana care este de acord sa isi asume responsabilitatea pentru datoria ta daca nu o rambursezi la timp.

Daca co-semnatarul dumneavoastra are un scor de credit bun, atunci el sau ea va fi de acord sa actioneze ca un garant pentru imprumutul dumneavoastra in cazul in care ceva nu merge bine cu acesta mai tarziu (de exemplu, atunci cand ratele dobanzilor cresc).

Acest lucru inseamna ca, daca se intampla ceva dupa ce imprumutul a fost achitat (de exemplu, daca are probleme cu plata facturilor), atunci ambele parti ar putea ajunge sa fie responsabile pentru a se asigura ca imprumutul este achitat din nou – dar numai daca una dintre parti nu face acest lucru mai intai!

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies