Cele mai noi solutii in materie de creditare din Romania

Stiu ca sunteti in cautarea unor solutii de creditare facile, ieftine si pentru care sunteti eligibili, de aceea ne-am propus astazi va oferim ultimele noutati în materie.

Economia romaneasca a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, multi oameni gasindu-si locuri de munca si deschizand afaceri.

Cu toate acestea, pentru romani poate fi inca dificil sa obtina credite. Acest lucru se datoreaza lipsei de incredere in sistemul financiar si a lipsei de cunostinte despre cum se poate obtine un credit – ca sa nu mai vorbim de faptul ca multe banci inca se straduiesc sa se redreseze in urma recesiunii mondiale.

Cu toate acestea, exista cateva solutii care va pot ajuta sa obtineti finantarea de care aveti nevoie.

In acest articol, vom discuta cateva dintre diferitele tipuri de credite disponibile in Romania, precum si cateva sfaturi pentru a obtine aprobarea unui imprumut, astfel incat sa puteti incepe sa va construiti afacerea sau sa va cumparati casa visurilor dumneavoastra!

Ce vom dezbate astazi?

  1. Cele mai accesibile credite din Romania
  2. Cele mai recente oferte de creditare din Romania
  3. Tipurile de credite preferate de romani
  4. Cum sa aplici pentru un imprumut in Romania

Cele mai accesibile credite din Romania

Avand in vedere situatia economica din Romania, poate fi dificil sa gasesti un imprumut care sa ti se potriveasca. Sa ne uitam la unele dintre cele mai raspandite tipuri de imprumuturi din Romania in prezent:

Imprumuturi personale: Acest tip de imprumut este cel mai bun pentru persoanele care au un venit stabil si care doresc sa finanteze achizitii majore sau renovari. Suma pe care o puteti imprumuta depinde de venitul dumneavoastra, dar nu exista cerinte de garantii.

Credite pentru locuinte: Acest tip de imprumut va permite sa va imprumutati in functie de valoarea locuintei dumneavoastra si poate fi utilizat in orice scop, inclusiv pentru a achita cardurile de credit sau imprumuturile pentru studenti, pentru a consolida datoriile sau pentru a face imbunatatiri la domiciliu.

Finantari pentru studenti: Imprumuturile pentru studenti sunt o alta optiune populara pentru romani, deoarece sunt flexibile si usor de calificat.

Acestea ofera finantare pentru costurile scolare, cum ar fi taxele de scolarizare si cartile, oferind in acelasi timp si optiuni de rambursare, cum ar fi amanarea si toleranta, care pot ajuta sa usureze situatia studentilor care se confrunta cu dificultati financiare in timp ce studiaza.

Cele mai bune imprumuturi din Romania sunt cele care va pot ajuta sa va atingeti obiectivele. Daca sunteti in cautarea unui imprumut pentru a incepe o noua afacere, pentru a cumpara o masina sau chiar pentru a achita o datorie, aveti la dispozitie o serie de optiuni diferite.

Dar nu toate imprumuturile sunt create in mod egal – unele sunt mai riscante decat altele si unele au rate ale dobanzii mai bune decat altele.

Cele mai recente oferte de creditare din Romania

Romania este locul perfect pentru a obtine cele mai bune oferte de imprumut. Avand in vedere situatia economica actuala, este dificil uneori sa obtineti un imprumut de la o banca.

Singura optiune ramasa este sa cautati alte companii care ofera servicii similare si care au dobanzi mai mici decat bancile. In acest articol, va vom oferi informatii despre cele mai recente oferte de creditare din Romania.

Primul lucru pe care trebuie sa il stiti este ca exista multe companii care ofera imprumuturi in Romania la o rata scazuta a dobanzii. Acestea ofera diferite tipuri de imprumuturi si, in functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege unul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

De exemplu, daca aveti nevoie de bani pentru a cumpara o masina sau pentru a va renova casa, puteti obtine un imprumut de la una dintre aceste companii fara a va face griji cu privire la rambursari, deoarece acestea ofera optiuni flexibile de rambursare in functie de suma de bani pe care v-o imprumuta, precum si de alti factori, cum ar fi venitul lunar, istoricul de credit etc…

Prin urmare, daca cineva are un scor de credit prost sau nu are deloc un istoric de credit (ceea ce este comun in randul tinerilor), atunci nu este o problema, deoarece majoritatea creditorilor sunt dispusi sa le dea o sansa in ciuda scorului de credit slab sau a lipsei acestuia!

Ultimele solutii financiare aparute in piata

  1. Finantarea de la Revolut. Aceasta este cu adevarat o noutate pentru noi. Toata lumea a auzit de compania Revolut si de cardul nu mai putin celebru. Si multa lume asteapta cu nerabdare ca ei sa intre si pe piata creditelor. Iata ca de curand s-a lansat acest imprumut Revolut, o solutie pragmatica de creditare pentru persoanele care au venituri intregistrate la ANAF. Aceasta oferta este una generoasa d.p.d.v. al sumelor oferite, limita maxima de imprumut ajungand la 125.000 lei.
  2. Terra Credit este un IFN nou intrat anul trecut in piata. Acest IFN ofera credite de consum persoanelor cu varsta intre 20 si 70 de ani, cu venituri obtinute in Romania. Pentru obtinerea unui imprumut Terra Credit ai nevoie de un venit minim de 1524 lei. De asemenea, e bine de stiut ca valoarea creditului este intre 500 si 5.000 de lei, iar perioada de acordare de maxim 6 luni. Terra Credit ofera posibilitatea de a rambursa sumele imprumutate fie prin debitare directa, fie plata cu cardul, fie virament bancar, numerar la ghiseul bancilor agreate sau prin platforma de plati electronice mobilpay.ro.
  3. Humanik Credit – este un alt IFN recent in al carui portofoliu gasim credite de nevoi personale acordate 100% online. Acest IFN ofera sume de bani in cuantum variind intre 2.000 si 15.000 de lei. Ca sa aplici trebuie sa ai intre 18 si 75 de ani. Iata ca Humanik Credit se adreseaza si pensionarilor, daca ne luam dupa varsta maxima admisibila. Pentru accesare trebuie sa ai venit stabil si un cont bancar ori un card. Humanik Credit va solicita la accesare buletinul, poza tip selfie cu cartea de identitate, dovada realizare venit si extras de cont.

Tipurile de credite preferate de romani

Piata romaneasca este una destul de dinamica. Este caracterizata de o crestere economica, de un numar mare de consumatori si de un nivel ridicat de concurenta in sectorul bancar.

Acesta din urma se datoreaza faptului ca in Romania opereaza peste 25 de banci, ceea ce pune la dispozitia consumatorului o gama larga de produse si servicii financiare.

Daca ne gandim si la sutele de IFN-uri si nenumaratele case de amanet, este suficient sa intarim afiratia ca exista oferta si romanul are de unde alege.

Cu toate acestea, in ciuda tuturor acestor schimbari pozitive, multi romani inca se confrunta cu dificultati atunci cand vine vorba de obtinerea de credite de la banci sau de la alte institutii financiare.

Aceasta problema poate fi rezolvata prin intermediul platformelor de creditare online, cum ar fi institutiile financiare nebancare.

credite recente

IFN-urile care ofera credite online dau in general acces pentru toate categoriile de clienti: persoane fizice care doresc sa cumpere produse sau servicii in conditii de creditare; companii care au nevoie de finantare pentru activitatile lor; antreprenori care doresc sa isi inceapa propria afacere; antreprenori care doresc sa isi extinda afacerea existenta; afaceri mici cu riscuri ridicate, dar cu marje de profit reduse; etc.

Romanii cu eligibilitate buna prefera in continuare creditele de nevoi personale de la banci – produse cu dobanzi mai mici decat cele oferite de IFN-uri.

Cum sa aplici pentru un imprumut in Romania

Daca nu sunteti sigur cum sa solicitati un imprumut in Romania, urmatoarea sectiune va va ajuta sa va orientati in acest proces.

Primul pas este sa contactati o institutie financiara care ofera imprumuturi. Puteti face acest lucru fie vizitand site-ul acestora, fie intrand intr-una dintre sucursalele lor.

Dupa ce ati selectat un creditor, va trebui sa ii furnizati anumite documente, cum ar fi actul de identitate, dovada de venit si alte documente similare.

Dupa ce vor primi aceste documente de la dumneavoastra, acestia le vor examina cu atentie inainte de a va aproba cererea de imprumut.

In cazul in care este aprobat, banii vor fi depusi in contul dumneavoastra in scurt timp de la aprobare. Pentru IFN-uri, procesul de solicitare este destul de asemanator pentru toate tipurile de credite.

Daca doriti sa solicitati un imprumut, va trebui sa completati un formular de cerere online. Cererea dvs. va fi analizata de echipa firmei non-bancare si va va contacta in cazul in care exista intrebari sau nelamuriri.

Daca cererea dvs. este aprobata, veti fi contactati pentru a discuta termenii imprumutului. Odata ce acesti termeni sunt conveniti, banii vor fi depusi in contul dvs. in termen de 2 – 12 ore de ore.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies