Ce stim despre Cardul Star?

Cardurile Star BT: Forte, Gold, Platinum

Cardul de cumparaturi STAR de la BT este o oportunitate pentru a achizitiona in rate fara dobanda din peste 8000 de magazine.

Cu un astfel de instrument de plata poti sa achizitionezi produse in rate fara dobanda, simplu, usor si mai ales online.

Exista mai multe variante ale acestui card, si anumeȘ varianta STAR FORTE, varianta STAR GOLD si varianta STAR PLATINUM.

Fiecare dintre aceste optiuni vine cu caracteristicile sale, diferentiate in functie de sumele maxime ce pot fi accesate si venitul minim obligatoriu. Mai sunt si alte diferente, ca de exemplu taxa de emitere ori taxa de adminsitrare, plus diverse beneficii care nu se regasesc in toate trei variantele de card.

Cardul STAR FORTE

STAR FORTE BT – prima varianta a cardului necesita un venit minim de 800 de lei, iar suma maxima ce ti se pune la dispozitie este de 25.000 de lei.

Pentru accesare trebuie sa ai cel putin trei luni vechiem la locul actual de munca si o varsta intre 18 si 65 de ani.

Nu ti se solicita acte de venit.

Ai si o perioada de gratie de 56 de zile la acest card, in toate variantele sale.

Cardul de cumparaturi STAR FORTE BT este un mod practic de a face cumparaturi, fara sa mai fii nevoit sa umblii cu banii in buzunar.

Poti sa cumperi de la comercianti din tara ori strainantate, atat de la cei traditionali, cat si de la cei din zona online. Poti sa scoti si bani de la bancomat, daca ai nevoie.

Acest card vine si cu niste beneficiiȘ poti sa obtii puncte STAR ce se pot transforma in bani, astfelȘ pana la 15% pentru cumparaturi de la comerciantii ce participa la programul STAR, 0,3% din valoarea cumparaturilor efectuate in Romania de la magazinele inscrise in acest program, dar si de la cei ce nu fac parte din program, ori 0,1% pentru cumparaturile din afara tarii.

card star forte bt

Beneficiile Cardului STAR

Ai peste 12.000 de magazine partenere la care poti apela petnru varii cumparaturi.

Poti sa beneficiezi de pana la 18 rate fara dobanda si fara alte taxe ori comisioane.

Poti obtine un bonus de 10 lei, in puncte STAR

Esti in deplina siguranta oriunde vrei sa platesti cu cardul pe internet

Pentru a obtine acest card, poti sa suni, ori sa-ti lasi datele online si te suna ei.

Cardul STAR GOLD

Acest card este o versiune upgradata a lui FORTE. El vine cu beneficii suplimentare, dar si cu cerinte mai multe.

Spre exemplu, pentru un STAR GOLD trebuie sa ai un venit minim de 4.000 de lei net lunar, sa nu fi avut restante la alte credite, sa fii ceatean roman si sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani.

Cu ce vine in plus STAR GOLD?

In primul rand beneficiezi de internet baking BT24 gratuit in primele 6 luni, apoi, poti sa soliciti eliberare numerar in regim de urgenta, poti inlocui cardul in regim de urgenta, ai acces la saloane Business din aeroport, ai asigurare de calatorie in strainatat.

Poti imprumuta insa sume de pana la 50.000 de lei, cu o perioada de gratie de 56 de zile.

Cardul STAR PLATINUM

Acest card iti poate oferi o suma imprumut de pana la 150.000 de lei, dar trebuie sa ai un venit minim de 12.000 de lei lunar.

Pe langa beneficiile existente la celelalte doua variante anterioare, PLATINUM aduce ceva in plus: servicii Concierge si acces in peste 1000 de saloare VIP ori Business Lounge din peste 100 de tari.

Alte carduri analizate de noi de-a lungul vremii: Revolut si Apple.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies