Ce ai de facut pentru obtinerea unui imprumut de la BT Direct?

Creditul Direct este un produs oferit de catre BT Direct IFN, divizia non-bancara, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania.

BT Direct IFN SA a luat nastere in 2019 prin unirea a doua institutii nebancare, BT Direct si ERB Retail Services.

Obtinerea unui imprumut poate fi un proces stresant si dificil, insa cu BT Direct, totul poate fi mult mai usor.

Ce tipuri de credite ofera BT Direct?

La acest IFN puteti gasi produse financiare variate: credite in magazine, credite de nevoi, carduri, credite auto.

Creditul Senior

Seniorii au si ei produsele lor dedicate la BT Direct, Creditul Senior fiind un astfel de produse ce se adreseaza pensionarilor. Pentru accesare, varsta maxima acceptata este de 75 ani.

Primul Credit

Un alt produs ce se regaseste in portofoliul BT Direct este Primul Credit. Acest produs ofera sume imprumut de pana la 5.000 de lei pentru perioade intre 6 si 24 de luni.

Pentru accesarea Primului Credit BT direct, trebuie sa aveti minim 3 luni vechime la locul actual de munca. Pe langa asta, este nevoie de buletin si adeverinta de venit in cazul in care nu ai venituri inregistrate la ANAF. De asemenea, trebuie sa ai o varsta intre 18 si 27 de ani.

Creditul Direct

Insa, produsul lor de baza, Creditul Direct este printre cele mai cunoscute produse din piata nebancara.

Creditul Direct BT este unul ce necesita un venit minim de 640 de lei, vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca si maxim 75 de ani varsta.

Functionare Credit Direct:

  • ratele sunt fixe pe toata perioada de derulare a imprumutului
  • comisionul de analiza dosar este 0
  • poti imprumuta pana la 40.000 lei
  • perioada de accesare este intre 6 si 59 de luni
  • se poate accesa si pentru refinantare

Pentru a solicita un credit direct, puteti vizita o agentie BT si un consultant va va arata care sunt pasii de urmat.

Pentru a nu pierde vremea pana la banca, poti afla online daca te califici sau nu pentru un credit. pe platforma online btdirect in sectiunea creditului direct gasiti o aplicatie online care exact asa se numeste „Afla rapid daca poti obtine un credit”.

Cardul Direct

Acest card este unul emis sub sigla Mastercard valabil oriunde in lume.

Poti efectua cumparaturi cu comision 0 la plata cu cardul si ai dobanda 0 pentru o perioada de gratie de 55 zile.

Pentru cardul Direct 55 de zile de gratie sunt importante, din acest motiv fiind destul de popular in randul oamenilor.

Pe langa cumparauri din magazine, poti efectua si retrageri in numerar de la orice bancomat din lume.

Creditul in magazin

Acest produs se poate accesa din unul dintre magazinele partenere BT Direct. Daca vrei un produs si nu detii banii necesari, poti apela la achitarea acestui bun in rate prin intermediul Creditului in magazin de la BT Direct.

Poti obtine o suma de bani de pana la 40.000 de lei la dispozitia ta.

Pentru accesare ai nevoie de buletin si de o adeverinta de venit in cazul in care nu ai venituri inregistrate la ANAF. Daca ai venituri inregistrate la ANAF, trebuie sa-ti dai acordul pentru verificarea lor.

Creditul in magazin are doua variante, accesare in magazinele fizice si din cele online. Accesarea in magazinele online a unui Credit Direct se face selectand plata prin credit online, dupa care trebuie sa lasi datele tale. Ulterior, dupa completarea datelor, vei fi sunat pentru a stabilii de comun acord detaliile privind survenirea produselor achizitionate. Creditul rapid accesabil din magazinele online propus de cei de la BT Direct este un produs popular, tinand cont de numarul mare de magazine partenere pe care acest IFN ni-l pune la dispozitie.

In concluzie, daca esti in cautarea unui imprumut rapid si simplu, BT Direct este alegerea perfecta pentru tine. Daca urmezi acesti pasi simpli, vei putea obtine imprumutul de care ai nevoie in cel mai scurt timp posibil.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies