BSG Credit – imprumut cu 2 documente

Last update: decembrie 1, 2020

O institutie financiar nebancara relativ nou aparute in spatiul financiar romanesc – BSG Credit vine spre voi cu oferte simple, transparent si usor de accesat.

Acest IFN a fost inregistrat la BNR in Registrul General al IFN-urilor active in luna ianuarie 2019, deci este o societate tanara cu potential.

In inregistrarile BNR, ei apar in dreptul activitatilor de creditare desfasurate, ca avand in portofoliu credite de consum, imobiliare, microfinantare, finantare tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare si emitere garantii. Forfetare, scontare si finantarea de tranzactii comerciale au fost inregistrate la inceputul lui 2020.

Ce aduce nou BSG IFN?

In primul rand, cei de la BSG Credit acopera intreaga plaja de creditare facila, incepand cu creditul simplu, trecand prin cel de consum si incheind cu cel de consum cu garantii.

Cu alte cuvinte, pune a dispozitia clientilor un portofoliu acoperitor pentru o serie de nevoi.

Acest IFN tanar isi propune sa ofere clientilor solutii rapide pentru diverse situatii neprevazute.

Un lucru imbucarator este ca la ei pot gasi solutii atat clientii cu o bonitate superioara, cat si cei cu o bonitate slaba si un istoric nu tocmai bun de creditare.

Altfel, poti solicita creditul de oriunde, aplicand online si daca ti se aproba solicitare, vei primi bani in cont destul de rapid.

Cum procedezi pentru a solicita un imprumut la BSG Credit?

Ca sa devii client la BSG trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai un venit lunar constant si un card bancar activ.

De asemenea, pentru accesare, vei avea nevoie de carte de identitate, de o dovada de venituri, fie extras de cont sau adeverinta de salariu, fie cupon de pensie.

Citeste si  5 oferte de credite IFN populare

Pentru creditele icu garantii se solicita documente specifice necesare pentru garantarea creditului.

Procedura de accesare este destul de simpla, intri pe platforma lor online, in sectiunea de calculator (simulare credit) alegi suma dorita si perioada de creditare si vei vedea in partea drepta o caseta cu calculele oferite pentru datele introduse de tine.

In acest fel vei stii ce suma ai de rambursat, data scadenta si dobanda anuala aferenta acesteia.

Daca esti in acord cu ambursarea, poti trece la pasul urmator, sa completezi datele tale personale si celalalte informatii solicitate.

Va trebui mai apoi sa incarci actele necesare.

Urmeaza sa ti se verifice eligibilitate, iar in caz ca ti se aproba imprumutul, vei primi banii pe card.

Aprobarea nu dureaza mult. In cel tarziu 15 minute vei stii daca esti eligibil sau nu.

Conditiile de accesare:

 • cel putin 18 ani
 • cetatean roman
 • venituri stabile realizate in Romania
 • sa ai o adresa de email
 • sa ai un telefon mobil
 • sa ai buletin valabil
 • sa ai un extras de cont
 • sa detii un card bancar

Cei ce nu reusesc sa achite la timp impumutul, pot beneficia de o prelungire a creditului. Conditia impusa de IFN este ca atunci cand se apropie data scadenta sa iei legatura cu ei si sa soliciti o prelungire. Acest lucru se poate face online sau telefonic.

Prelungirea nu se face automat, asa incat, daca ajungi la scadenta si nu ai platit, in termen de 30 de zile de la intarziere vei fi raportat catre Biroul de Credit si iti va fi astfel afectat istoricul de creditare.

Citeste si  Credit nebancar fara adeverinta de venit. IFN aproba.

Tipuri de imprumuturi

Creditul Simplu

Acest produs are o limita de creditare intre 200 si 1000 de lei si el se acorda pentru perioade intre 5 si 30 de zile. In primele 30 de zile de la acordare ai dobanda 0%. Oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi. si este valabila pana la finele anului.

Creditul de Consum

Imprumutul destinat cheltuielilor de consum ofera sume intre 500 si 10.000 de lei, pentru perioade cuprinse intre 3 si 24 de luni.

DAE-ul creditului de consum variaza in functie de perioada de creditare, situandu-se in jurul procentului de 900%.

Creditul de consum marca BSG ofera clientilor accesul la sume mai mari de bani pentru diverse proiecte.

Avantajul este ca rata lunara este fixa, iar daca rambursezi mai devreme, vei plati doar dobanda aferenta perioadei in care ai folosit banii, deci pana la rambursare.

Creditul cu garantie

Creditul de consum cu garantie are o alocare generoasa de pana la 200.000 de lei si un minim de 10.000 de lei.

Perioada de creditare in acest caz variaza intre 6 si 60 de luni.

Pentru acest imprumut se accepta pana la 3 codebitori.

Vestea buna pentru cei rau platnici este ca in cazul acestui produs sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ de creditare.

Vrei sa stii ce inseamna istoric negativ de creditare? Vezi ca noi am scris un articol in care v-am prezentat aceste informatii.

Persoanele care au planuri si au nevoie de sume asa mari de bani pot apela la un credit de consum cu garantie imobiliara si in maxim 48 de ore de la transmirea documentelor doveditoare ale garantiei si celelalte legate de bonitate, pot avea banii solicitati.

Citeste si  Credite pentru studii oferite de un IFN

Pentru acest credit garant se aplica in agentiile celor de la BSG Credit. Se completeaza o cerere, se semneaza contractul si vei primi banii in contul tau bancar.

Ratele creditului sunt fixe, dobanda fiind si ea tot fixa si are valoare de 3% pe luna.

Adresa lor este Revolution Business Center, B-dul. Unirii nr. 20 , et.1, S33, cod postal 430232 Baia Mare, Romania.

Programul de lucru:

 • de luni pana vineri, intre 9 si 17
 • sambata intre 9 si 12:30
 • duminica inchis

Pentru mai multe informatii, puteti sa luati legatura cu cei de la BSG credit prin email suport@bsg.ro, prin telefon 0374 650 650, ori puteti sa le vizitati platforma online https://bsgcredit.ro.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies