Beneficiile oferite de creditul increzator de la First Bank

Ai planuri dar nu ai bani? Vezi ce avantaje iti poate aduce creditul increzator!

Ai incredere in ideile tale? Daca indeplinesti conditiile de eligibilitate, cu siguranta si First Bank iti va oferi increderea sa, acordandu-ti un credit de nevoi personale fara garantii si fara documente justificative.

Creditul increzator de la Firsta Bank promite confort si siguranta, dobanda fixa pe intreaga perioada de rambursare.

Poti sa accesezi acest produs pentru a-ti satisface nevoile personale, dar poti de asemenea sa-l folosesti pentru a-ti refinanta alte credite de consum cu ori fara garantii.

Pentru cei nefamiliarizati cu First Bank, amintim ca aceasta banca provine din fost Piraeus Bank ce a fost transformata dupa ce a fost preluata de catre J.C. Flowers. Banca si-a propus de la inceput sa puna clientul in pozitie principala, urmand cunoscutele valori americane si ghidandu-se dupa principii sanatoase de munca in echipa, inovatie si bucuria de impatasire a rezultatului comun.

Produsul lor destinat nevoilor personale, Creditul Increzator este destul de popularizat in piata, asa incat e posibil sa fi auzit de el in ultima vreme.

Prin Creditul Increzator poti imprumuta sume de bani intre 3.000 lei si 141.000 lei. Perioada de rambursare este intre un an si cinci ani.

Poti alege intre dobanda fixa si dobanda variabila.

Daca alegem dobanda fixa:

 • pentru un imprumut de 10.000 de lei pentru 5 ani, rata lunara este de 220,68 de lei, DAE fiind de 12,29%
 • pentru a imprumuta suma de 50.000 lei pentru 5 ani, rata lunara ajunge la 1090,6 lei, iar DAE-ul devine 11,73%
 • pentru a contracta un credit de 140.000 lei pentru 5 ani, rata lunara este de 3.018,09 lei, iar DAE-ul este de 11,16%.

Daca selectam doanda variabila

 • la un credit de 10.000 de lei pentru 5 ani, rata este de 218,99, DAE-ul fiind in prezent de 11,92%
 • pentru suma de 50.000 de lei contractata pe 5 ani, rata lunara este de 1082,2, DAE-ul fiind de 11,35%
 • pentru un imprumut de 140.000 de lei pentru 5 ani, rata lunara este de 2994,75, DAE-ul fiind in acest caz de 10,79%.

Oricum, ar fi bine sa stiti ca, daca va treceti veniturile prin aceasta banca, poti obtine discount-uri bune la dobanda, de pana la 30%, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Ce acte sunt necesare pentru un credit increzator?

 • Cartea de identitate a ta personala
 • Cartea de identitate a codebitorului, unde e cazul
 • Acordul de verificare a bazei de date ANAF
 • Acordul de consultare la Biroul de Credit

Care sunt conditiile de eligibilitate minime solicitate?

 • trebuie sa aveti o varsta de maxim 65 de ani
 • trebuie sa aveti un venit mai mare de 2.000 de lei net lunar per persoana

Sunt acceptate si veniturile din dreptul de autor, pe langa cele incasate din salarii, pensii, contracte de mandat, activitati independente, contracte de mangement, rente viagere, chirii etc.

First Bank este o banca care acorda credite cu salariul minim pe economie, avand in vedere limita minima agreata de banca pentru veniturile tale.

Pentru a-ti calcula suma maxima ce poate fi accesata de la Firsta Bank, poti utiliza First Videobank, unde un specialist al bancii iti va pune la dispozitie o oferta personalizata in functie de datele oferite de tine.

Cu aceasta aplicatie First Videobank, cei de la First Bank se si lauda ca sunt primii care acorda credit video. Asadar, pentru a contracta un credit, fara deplasare la banca, poti apela la aceasta optiune de a purta un dialog cu un reprezentant al bancii si a lamurii aspectele legate de eligibilitate si de cerinte, plus alte informatii legate de contractare si rambursare.

Daca nu te incadrezi din punct de vedere al veniturilor, poti apela la un prieten. Acesta va fi co-platitor. Co-platitor poate fi si sotia, parintele, fratele, sora, fiica ori fiul.

Rambursarea creditului se poate face la un sediu al bancii, prin transfer dintr-un cont deschis la o alta banca, ori in numerar in reteaua QIWI.

Pe cei de la First Bank ii puteti gasi la numarul de telefon 021 303 69 60, ori puteti sa le trimiteti un mesaj prin email office@firstbank.ro.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies