Avantajele unui credit cu Selfie: inovatie si siguranta!

Accesarea unui credit cu o poza care sa-ti certifice identitatea este o masura de protectie pentru creditor. Credit cu Selfie in cateva minute.

O forma inovatoare in domeniul creditarii online este creditul cu Selfie, deja practicat de mai multe institutii financiare.

Prin aceasta forma de verificare, creditorul se asigura ca persoana care solicita imprumutul este exact cea care se pretinde a fi. Se evita astfel infractiunile si alte matrapazlacuri la care ar putea cineva apela in numele unei alte persoane.

Daca ai nevoie de bani rapid si nu vrei sa treci printr-un intreg proces complicat si bricratic al obtinerii unui credit la sediul unei banci, avem o veste buna pentru tine! Cu creditul Selfie, poti face rost de suma dorita de bani in cateva minute, fara sa mai astepti ore sau zile pentru a primi aprobarea.

Din acest motiv, putem spune ca avem de-a face cu un serviciu inoator care a revolutionat intrucatva piata imprumuturilor online.

Vom discuta mai departe despre ce inseamna cu adevarat un credit cu selfie, care sunt avantajele acestui serviciu, securitatea si confidentialitatea datelor tale, precum si alte aspecte importante care te-ar putea interesa. 

Ce inseamna credit cu Selfie?

Creditul cu Selfie este o modalitate inovatoare de a obtine un credit rapid si usor, folosind doar telefonul tau mobil si cateva poze selfie. Acest serviciu a fost creat pentru a simplifica procesul de obtinere a unui credit, eliminand obstacolele traditionale, precum vizitele la banca si documentele complicate.

In mod obisnuit, pentru a contracta un credit, trebuie sa prezinti o serie de documente justificative de venit, de vechime, etc. Ei bine, creditul selfie face sa sari peste aceste etape care intarzie accesarea si ingreuneaza procesul.

Majoritatea institutiilor financiare incearca pe cat posibil sa impiedice diferitele forme de nereguli in privinta creditarii. Exista, astfel, o multitudine de metode de autotentificare aparute in timp, fiecare venind sa intareasca siguranta si protectia clientilor.

Una dintre cele mai revolutionare forme de autentificare este aceasta recunoastere faciala. Creditul cu selfie a fost dezvoltat de unele institutii care voiau sa se asigure ca persoana care solicita tranzactia este exact aceea care se pretinde a fi.

Cum a aparut in piata din Romania creditul cu selfie?

Din amintirile mele, una dintre primele institutii care au introdus in portofoliu autentificarea cu Selfie a fost Idea::Bank. Aceasta banca avea candva in portofoliu Idea::Selfie. Intre timp Idea:: Bank a devenit membra a grupului financiar Banca Transilvania.

Ei bine, dupa creditul selfie bancar au aparut cele nebancare.

Una dintre cele mai populare oferte la ora actuala este creditul cu selfie de la Credius. Acest imprumut chiar este catalogat de cei de la Credius ca fiind „cel mai rapid credit online de la Credius”. Pentru accesare ai nevoie doar de un smartphone si in 5 minute poti avea banii pe card.

Ce trebuie sa faci? Completezi cererea, incarci o poza cu cartea ta de identitate, iti faci un selfie si astepti sa primesti banii pe card. Poti accesa oricand, indiferent de zi sau de noapte, indiferent daca este in cursul zilelor lucratoare sau in weekend.

Creditul cu selfie de la Credius iti pune la dispozitie sume cuprinse intre 2.000 si 50.000 de lei pentru perioade intre 24 si 60 de luni. DAE-ul variaza intre 48,63% si 552,05%.

credius selfie

Ce ar mai fi interesat de adaugat este faptul ca cei de la Credius folosesc pentru verificarea identitatii o tehnologie automatizata dezvoltata de Qoobiss, un start up romanesc.

De asemenea, exista o forma de verificare a identitatii cu Selfie practicata si pentru creditul Revolut. Dupa ce deschizi aplicatia, trebuie sa faci o poza dupa actul de identitate si un selfie. Abia dupa ce ai parcurs acesti pasi se incheie verificarea identitatii.

Cei de la CreditFix despica si ei firul in patru vis-a-vis de creditul cu selfie, insa nu sustin sus si tare ca ar folosi aceasta metoda pentru de verifica.

Care sunt conditiile de accesare?

Fireste ca e normal sa-ti pui intrebarea daca orice poate spera sa obtina un credit cu selfie.

Ei bine, nu chiar toata lumea, exista unele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea accesa un astfel de imprumut.

Printre ele se numara:

  • varsta mai mare de 18 ani
  • cetatenie romana cu domiciului stabil in Romania
  • carte de identitate valabila
  • venituri certificate stabile
  • cel putin o luna vechime in munca daca esti angajat.

Ei bine, exista si aici o veste buna. Poti sa accesezi un credit chiar daca nu ai cont bancar. Daca accesezi poti ridica banii in acest caz de la sediul institutiei, in speta puncte de lucru Credius din tara ori de la alti parterneri autorizati.

Actele necesare pentru creditul selfie sunt urmatoarele:

  • cartea de identitate
  • cererea de imprumut
  • slefiul realizat cu smartphone-ul tau

Aici se face practic diferenta intre o accesare simpla, fara batai de cap si una greoaie.

Chiar si in aceasta accesare simpla, rigorile de verificare ale identitatii sunt indeplinite prin aceasta autentificare faciala.

Desi nu exista o garantie ca ti se va aproba creditul cu Selfie, retineti totusi ca este unul dintre cele mai facile forme de imprumut existente in piata. Si cand spunem facile, nu ne referim doar la forma de accesare ci si la cerintele aferente.

Avantajele Creditului cu Selfie

Simplu si rapid

Ce ar trebui sa remarce fiecare in primul rand la acest credit cu selfie este simplitatea si rapiditatea procesului de accesare. Nu mai trebuie sa completezi nenumarate formulare sau sa astepti saptamani pentru a primi un raspuns.

Cu doar cateva poze selfie si cateva informatii personale, poti solicita un credit si poti obtine banii in doar cateva minute.

Si partea bune este ca nu ai acces doar la sume mici de bani, cum eram obisnuiti la microcredite. Poti obtine lejer un imprumut de 10000 lei, dar si sume ceva mai mari, de pana la 50.000 – 100.000 lei, in functie de puterea ta de rambursare.

Selfie

Siguranta impotriva fraudei

O astfel de autentificare faciala este una care certifica calitatea persoanei. Se elimina astfel posibilitatea unor ilegalitati pe care unii le-ar putea face in numele altor persoane. Imagineaz-ti ca cineva s-ar putea folosi de buletinul tau sa acceseze un imprumut! Ei bine, daca pe langa actul de identitate, trebuie sa vina si cu un selfie, lucrurile se schimba radical.

Accesibilitate pentru toti

Creditul cu Selfie este disponibil pentru toata lumea, indiferent de venituri sau istoricul de creditare. Nu mai trebuie sa te ingrijorezi ca nu indeplinesti criteriile rigide impuse de banci. Fie ca esti angajat cu un salariu stabil, freelancer sau chiar somer, poti avea acces la acest serviciu simplu si rapid.

Flexibilitate in rambursare

Creditul cu Selfie iti ofera posibilitatea de a alege perioada de rambursare care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Poti opta pentru rambursarea in mai multe rate lunare ce pot varia intre 24 si 60, in functie de preferintele tale si de capacitatile financiare.

Confidentialitate si securitate

Un alt aspect esential al Creditului cu Selfie este confidentialitatea si securitatea datelor tale personale. Companiile care ofera acest serviciu respecta cele mai inalte standarde de protectie a datelor si utilizeaza protocoale avansate de securitate pentru a-ti asigura ca informatiile tale sunt in siguranta. Ati observat mai sus ca exista cei de la Credius au o colaborare

Flexibilitate in utilizarea banilor

Banii obtinuti prin Creditul cu Selfie pot fi utilizati in orice scop doresti. Poti sa ii folosesti pentru acoperirea unei urgente financiare, pentru achitarea unor facturi restante, pentru renovarea casei sau chiar pentru o vacanta binemeritata. Tu decizi cum vrei sa utilizezi acesti bani, fara a fi supusa restrictiilor impuse de banci.

Experienta clientilor

Creditul cu Selfie a primit recenzii pozitive din partea multor utilizatori multumiti. Acestia apreciaza in special viteza si usurinta cu care pot obtine un credit, fara a fi nevoie sa treaca prin procese complicate. De asemenea, clientii sunt impresionati de nivelul de securitate si confidentialitate oferit de acest serviciu.

In concluzie

Profitand de tehnologie, unele institutii financiare au gasit o metoda inedita de a verifica indeaproape identitatea clientilor.

Creditul cu Selfie este o optiune propice pentru cei care vor sa faca rapid rost de bani, dar care se angajaeaza la o rambursare in conditiile contractuale stabilite la inceput. Accesarea este simpla, cu cererea de imprumut, cu actul de identitate si cu poza Selfie, deci nu e un proces de durata. Banii iti intra rapid in cont, caz in care iti poti rezolva la timp nevoile care te-au determinat sa apelezi la un asemenea produs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies