Aprecieri despre imprumuturile noi oferite de Sfera Credit

Iata cele doua variante de imprumut de la Sfera Credit: pe termen scurt de pana la 2900 lei si linie de credit de pana la 10.000 lei.

Ce putem spune despre Sfera Credit IFN? Par a fi oameni seriosi care imprumuta bani! Simplu si rapid

Acest IFN a aparut recent pe piata financiara din Romania. Mai exact, au fost irnegistrati la BNR in ianuarie acest an. In portofoliul descris se numara creditele de consum, microcredite si finantare tranzactii comerciale.

Sfera Credit IFN ne promit un credit acordat in 15 minute, online, cu dobanda 0 la primul imprumut.

De remarcat faptul ca acest IFN si-a stabilit niste obiecte clare pe care se angajeaza sa le respecte in relatia cu clientii lor. Noua ne-a placut abordarea si le dorim succes!

Spre exemplu, am remarcat niste valori enuntate, unele pe care rareori le gasesti in intentiile unei institutii financiare, precum integritate, implicare, respect.

De asemenea, cei de la Sfera Credit IFN ne amintesc faptul ca toate contractele lor de credit vor respecta OUG 50/2010 dar si celelalte norme si reglementari legislative aflate in vigoare.

Dar, sa revenim la portofoliul de creditare al celor de la Sferit Credit IFN.

Caracterisiticile imprumuturilor oferite de Sfera Credit IFN

Pentru acesare ai nevoie doar de o poza cu cartea de identitate.

Banii se primesc in mai putin de 15 minute, depinde insa foarte mult de transferul interbancar.

Pentru accesare trebuie sa indeplinesti niste caracterisitici de eligibilitate:

  • sa fii cetatean roman
  • varsta intre 18 si 70 de ani
  • detii venituri lunare din salariu/pensie, declarate la ANAF
  • venitul lunar sa fie de minim 700 lei

Aplicarea se face online accesand site-ul web al IFN-ului. Vei avea nevoie de un telefon, laptop, calculator echipat cu o camera video si conectat la internet.

Daca doresti creditul poate fi rambursat anticipat si odata inregistrata plata vei primi prin email o fisa de lichidare.

In cazul in care nu poti rambursa la timp, poti sa amani plata printr-o solicitare. Exista in panoul de comanda o astfel de posibilitate de a amana plata.

Creditele se vor acorda in functie de veniturile tale si de gradul de indatorare (de alte eventuale credite pe care le mai ai in derulare).

Sfera Credit IFN ne informeaza ca acorda credite si celor raportati la Biroul de Credit, dar trebuie sa verifice solicitarea ta de credit inainte si sa vada si ceilalti indicatori.

Acesta este un credit acordat doar cu buletinul. La accesare ti se cere doar o fotografie cu CI-ul tau.

Daca nu ai un venit declarat la ANAF nu te poti incadra pentru un credit. Insa, daca nu ai un serviciu stabil, dar ai venituri inregistrate la ANAF mai mari de 700 lei lunar, atunci te incadrezi.

Rambursarea creditului se face simplu prin debitare directa din cont, prin transfer bancar ori din contul de client.

Dupa cum va spuneam la inceput, in portofoliul Sfera Credit regasim doua tipuri de produse, unul mai mic pe termen scurt si altul mai mare pe termen lung.

Ei bine, iara-le.

Creditul rapid Sfera

Acest produs va da accesul la sume de bani cuprinse intre 200 si 2900 de lei pentru perioade de pana la 45 de zile.

Astfel de credite Sfera Credit online se acorda usor, simplu, cu buletinul. Banii ajung la tine in doar cateva minute.

Bine de stiut este ca dobanda este 0 pentur primele 8 zile, iar dupa primele doua zile dobanda este de 1,2% pe zi. DAE-ul fiind in acest caz 611,83%.

Poti imprumuta orice suma intre 200 si 2900, multiplu de sute.

Sfera Credit afirma ca pentru accesare nu conteaza doar trecutul de creditare, cu alte cuvinte poti accesa chiar daca nu stai prea bine cu istoricul. Insa, daca vrei sa fii sigur ca primesti aprobarea cel mai bine ar fi sa te procupi de stergerea din Biroul de Credit daca te gasesti in aceasta situatie.

Linia de credit Sfera

Acest imprumut va pune la dispozitie sume de bani cuprinse intre 2.900 si 10.000 de lei, pentru perioade cuprinse intre 6 si 60 de luni.

Un astfel de produs este perfect pentru cheltuieli mai mari. Dobanda este avantajoasa. Plus de asta, platesti doar cat folosesti, iar daca rambursezi, suma iti va fi disponibila in cont atata timp cat dureaza contractul incheiat.

Linia de credit are dobanda 0 in primele 30 de zile pentru prima accesare. Dupa primele 30 de zile dobanda este de 0,95%, DAE-ul fiind in acest caz 1054,78%.

Avantajele imprumturilor oferite de Sfera Credit IFN

Exista mai multe beneficii pe care le poti obtine daca aplici pentru un credit la acest IFN.

Printre cele mai importante, amintim aici:

  • se acorda online, fara deplasare, fara multe documente
  • timpul de acordare este de cel putin 15 minute
  • dobanda este 0 pentru prima accesare (8 zile in cazul creditului rapid si respectiv 30 de zile in cazul liniei de credit)
  • poti accesare de oriunde.

Am observat ca printre clientii Sfera Credit IFN se numara persoane din Suceava, Bolentin-Deal, Bucuresti, Moinesti, Cluj, etc.

Pareri despre Sfera Credit IFN

Deocamdata cei de la Sfera Credit sunt la inceput de drum si oamenii nu-i cunosc indeajuns.

Exista pareri pozitive pe care le-am notat despre cei care au accesat un imrpumut Sfera Credit. Cei mai multi sunt incantati de rapiditatea de accesare si de amabilitatea personalului.

Noi am apreciat pozitia IFN-ului (care speram sa fie una onesta) si promitem ca le vom urmari activitatea si vom reveni pe parcurs cu alte aprecieri. Iar in eventualitatea in care vor lansa un produs nou sau si le vor modifica pe cele vechi, suntem cu ochii pe ei si va vom tine la curent.

Contact Sfera Credit IFN

Pe cei de la Sfera Credit ii gasiti la adresxa Str. Matei Milo, Nr. 9, parter, sector 1, Bucuresti.

Pentru alte informatii puteti sa le trimiteti un email la adresa office@sferacredit.ro sau puteti sa le dati un telefon la numarul 031 4338720.

E bine de stiut ca programul lor de lucru este de luni pana vineri intre orele 9 si 18.

Detalii suplimentare puteti gasi pe platforma lor online sferacredit.ro.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies