Ai auzit de ING Foarte Personal? Bani pe loc in agentie sau online

Last update: august 30, 2023

O solutie rapida de a obtine o suma de bani imprumut este ING Foarte Personal de la ING Bank. Pana la 125.000 pe 5 ani.

Foarte aproape de top 3 al celor mai bune banci din Romania, dupa valoarea activelor din anul precedent, ING Bank este una din bancile de incredere la care clientii apeleaza tot mai des.

Pe locul 4 dupa valoarea activelor si cotatia de piata in topul bancilor din Romania, ING este o banca cu o popularitate vizibila, ascendenta in ultima perioada.

De-a lungul vremii, cei de la Raiffeisen au venit spre clienti cu o serie de produse de creditare adaptate nevoilor si timpurilor in care traim.

Iata ca acum ni se propune un imprumut transparent, flexibil, usor de accesat si generos din punct de vedere al sumelor puse la dispozitie.

Detalii despre creditul ING Personal

ING Foarte Personal este o solutie de finantare ori refinantare, cu dobanda avantajoasa intre 8,49% si 16,47%.

Ai la dispozitie sume cuprinse intre 2.000 si 125.000 de lei, pe care sa-i soliciti dintr-o agentie a bancii ori online din Home`Bank.

Accesand din Home`Bank obtii banii pe loc in cazul in care esti salariat ori pensionar.

credit ing personal

Vestea buna este ca nu ai de platit comision de analiza dosar ori comision de rambursare anticipata.

Daca optezi pentru un credit in vedere cumpararii unui automobil prietenos cu mediu, din gama electrice ori hybride, beneficiezi de reduceri de dobanda. Pentru aceste credite, dobanda este intre 7,99% si 14,77%.

E bine de spus ca creditul cu banii pe loc se acorda in situatia unica in care veniturile ti se verifica la ANAF si indeplinesti conditiile de accesare.

Perioada de acordare este intre 1 si r ani.

Care sunt conditiile de eligibilitate?

Accesarea unui imprumut ING Personal se face in urmatoarele cazuri:

  • ai un venit cel putin egal cu minimul pe economie
  • daca ai contract de munca pe perioada determinata acesta trebuie sa acopere ca perioada perioada contractuala a imprumutului
  • trebuie sa ai o vechime de cel putin un an in total si minim 6 luni la ultimul angajator, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Daca accesezi dintr-o agentie a bancii, este important sa ai alaturi de tine actul de identitate. Daca esti client al bancii, trebuie sa ai la tine si cardul ING.

In situatia in care aplici din ING Home’Bank, accesarea e mai lina, nu-ti trebuie vreun document. Trebuie doar sa completezi unele informatii de natura personala.

Bineinteles, exista si riscul sa ti se refuze creditul. Ar fi bine sa stii din act motiv care sunt motivele pentru care banca ti-ar putea refuza creditul.

In online vei semna cu semnatura electronica mai multe acte:

  • acordul BC
  • informatii standard despre credit
  • acordul ANAF
  • contractul
  • anexa
  • termenii si conditiile privind semnatura electronica
  • informatii de prelucrare a datelor

Cum accesez un credit ING Personal?

in primul rand trebuie sa stii exact care este calea aleasa, in agentie sau online.

Daca vrei prin agentie, mergi la un sediu ING, cu cartea de identitate si vei completa acolo cererea de credit. Dupa ce semnezi contractul, poti pleca acasa cu banii.

Altminteri, daca esti deja client ING si vrei sa aplici din Home’Bank, n-ai decat sa intrai in aplicatie, da completezi toate campurile necesare, sa semnezi contractul eoectronic si vei primi banii in cont.

Creditul ING Personal se acorda pe loc daca sunt indeplinite toate criteriile de eligibilitate, indeosebi cele privitoare la verificarea veniturilor prin ANAF.

Cum se ramburseaza creditul de nevoi personale ING?

Rambursarea creditului se poate face in rate lunare egale sau descrescatoare.

In cazul ratelor descrescatoare, suma totala platita catre banca este mai mica.

Pana la urma, nu conteaza ce fel de rambursare alegi, important este sa fie in avantajul tau.

Pe de alta parte, e bine de stiut ca poti rambursa oricand creditul anticipat, fie cu reducere de rata, fie cu reducere de perioada.

Ratele lunare se pot plati prin retragere automata, daca primesti salariul prin ING. Daca nu, trebuie sa mergi la banca sa-i depui.

Ca sa fii sigur ca nu ai probleme cu rambursarea ratelor, este bine sa alegi o asigurare de credit. Aceasta situatie este foarte potrivita pentru momente imprevizibile de genul somajului, intrararii in incapacitate de plata, spitalizarii etc.

Pentru a plati ratele, trebuie sa alegi o data scadenta, la acest moment va trebui sa achiti atat rata cat si asigurarea.

Refinantarea ING Personal

Cum va spuneam si anterior, acest credit poate fi folosit si pentru refinantarea unor imprumuturi de la alte banci.

Exista in derulare la acest moment o oferta pe partea de refinantare ING Personal, cu dobanda fixa in primii 5 ani, intre 5,99 si 7,49%, iar mai apoi dobanda variabila.

Se pot refinanta atat credite de consum, cat si credite ipotecare, fie de la banca, fie Prima Casa. ‘

Creditele de consum au perioada de refinantare de maxim 5 ani.

Pentru o refinantare de 50.000 de lei, dintre care 40.000 pentru achitarea creditelor vechi, pe 5 ani, rata lunara este de 1.054,74 lei.

Suma totala de plata la finalul perioadei de creditare ajunge la 66.633 lei.

Poti sa refinantezi chiar si carduri de credit, linii de credit ori chiar credite de investii imobiliare cu ipoteca. Acestea din urma suporta sume de pana la 1.200.000 de lei

Ei bine, ING Foarte Personal pare sa fie o varianta buna de imprumut, iar acest lucru este apreciat si de clientii care au pareri bune despre produsele oferite.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies