5 oferte de credite IFN populare

Stim ca nu o duci tocmai bine cu bani si ti-ai propus sa gasesti un credit pentru a depasi aceasta situatie.

Cand dai de greu si nevoia isi spune cuvantul, este dificil sa gasesti rezolvari fulger, de moment. Orice actiune pripita are de cele mai multe ori consecine neplacute, uneori chiar pe termen indelungat.

Nu ne-am propus sa facem clasamente ale ofertelor nebancare, ci mai degraba sa va prezentam cele mai cunoscute produse financiare din diverse clase de imprumuturi.

Veti gasi in aceasta enumerare a noastra si credite rapide fara garantii si microcredite si credite cu valoare mare acordate cu garantie ipotecara.

Pareri despre creditele de la IFN in 2022

Noi suntem aici sa va aducem in atentie ce mai e nou in lumea creditarii bancare si nebancare, dar din pacate, in acest an, prea multe noutati nu sunt. Mult prea putine schimbari, mult prea putine produse noi lansae, schimbari aproape insignifiante in produsele standard ale bancilor si IFN-urilor.

Ne asteptam si pentru 2022 la aceasta lancezeala in sectorul financiar, cel putin in prima parte a anului.

Dar, nu suntem aici sa ne plangem, ci dorim sa va aducem in atentie 5 oferte de credite IFN populare si in 2022, ca tot suntem aproape.

Obtinerea unui imprumut de bani urgent 2022 va fi probabil similara cu cea din anul trecut.

Ce a crescut in acest an si cu siguranta ca si in anul ce vine se va amplifica este nivelul cererii online de credite.

O serie de institutii financiare, bancare si nebancare s-au adaptat oferirii de credite online, facand din ce in ce mai facil accesul romanilor la credite pe aceasta cale.

Care sunt tendintele in privinta creditelor de la IFN?

In piata au ramas putine IFN-uri care acorda imprumuturi pentru perioade scurte de timp, cum erau popularele credite pana la salariu.

Citeste si  17 tipuri de imprumuturi oferite de ImoCredit

Azi in locul creditului pana la salariu gasim linii de creditare pe 1 – 2 ani, cu posibilitatea de rambursare in prima luna, caz in care poti beneficia de dobanda 0.

Obtinerea unui credit fara dobanda este o sabie cu doua taisuri, mai ales daca nu ai siguranta rambursarii la timp. In cazul in care intarzii cu plata, vei plati penalizari destul de mari, iar gratuitatea se transforma peste noapte intr-o impovarare pe care putini o pot rezolva.

oferte populare de credite IFN

Insa, nu suntem azi aici sa va facem morala, dorim doar sa va atragem atentia asupra starii de fapt a lucrurilor si sa va sfatuim prieteneste sa va informatii bine inainte de a va avanta spre accesarea unui credit.

Dar, lasand pesimismul la o parte, haideti sa va si va ofer, asa cum am promis, informatii despre 5 oferte populare de credite IFN, considerate in primul rand din punctul de vedere al vizibilitatii online mai degraba, decat al numarului si volumului de imprumuturi oferite.

5 IFN-uri cunoscute ce acorda credite 2022:

1.Provident

Chiar daca nu este cunoscuta pentru acordarea de credite online, fiind mai degraba rneumita in piata pentru creditele la domiciliu oferite clientilor romani, acest IFN are o popularitate intrinseca, in special pentru ca se adreseaza unei largi categorii de clienti, de la cei cu venituri mari, pana la cei cu venituri mici (sunt admisi chiar si clientii cu venituri de 300 de lei pe luna).

De la Provident puteti imprumuta sume intre 500 si 20.000 de lei, in rate fixe saptamanale ori lunare (exista in oferta acestui IFN creditul STAR cu rambursare lunara – pentru cei cu un venit minim de 1300 lei lunar).

A, si sa nu uit! Vedeti ca cei de la Provident au periodic campanii promotionale care s-ar putea sa va avantajeze.

Citeste si  Un credit pentru fiecare ti-ar putea fi de ajutor

2.Viva Credit

Ii amintim aici pentru ca au fost renumiti pentru creditul pana la salariu, actualmente linie de credit pe 2 ani. Acest IFN acorda credite destul de usor, acceptand chiar si persoane cu istoric negativ, dar care au venituri stabile.

Viva Credit ofera maxim 3000 de lei imprumut. Daca rambursezi in primele 30 de zile de la accesare, puteti beneficia de dobanda 0%.

Imprumutul Viva se acorda fara giranti si fara garantii, iar in locul adeverintei de venit veti avea nevoie de un extras de cont bancar.

3.Credius

Aceste un IFN care a crescut in popularitate in deosebi in zona magazinelor fizice, unde intrase in parteneriate cu diversi retaileri pentru oferire de rate la cumparaturile efectuate.

Prima data cand am auzit eu personal de Credius a fost intr-un magazin de mobila, unde era ceva inedit atunci prezenta unei institutii de credit care oferea posibilitatea sa cumperi in rate fara dobanda. Astazi aceasta practica este una generalizata, si nu doar in magazinele de mobila.

Credius a trecut si ea intr-o mult mai complexa vizibilitate, prinzand teren in online si fiind destul de cunoscuta.

Acest IFN acorda imprumuturi de pana la 50.200 de lei pentru perioade lungi de timp. Ti se cere sa ai peste 18 ani, sa ai domiciliul stabil in Romania si minim o luna vechime in munca.

4.Simplu Credit IFN

SImplu Credit este o alta institutie nebancara cunoscuta de ceva vreme in piata.

La ei gasiti disponobilitatea unor sume de pana la 25.000 de lei pentru maxim 60 de luni.

Pentru accesare, trebuie sa ai peste 18 ani, o vechime de cel putin 3 luni in munca si un venit stabil.

Chiar daca unora li se poate parea ca nu are o atat de mare vizibilitate, despre Simplu Credit gasiti multe pareri exprimate in diverse medii de socializare. La o mica analiza, puteti gasi usor aceste informatii.

Citeste si  Imprumut fara consultarea Biroului de Credit

Un IFN cu experienta, ca si cele anterioare de altfel, care si-a mentinut destul de stabil portofoliul. Are o constanta in piata care ofera incredere clientilor si potentialilor clienti.

5. Easy Credit

In ciuda faptului ca nu este un IFN chiar cunoscut printre amatorii de credite online, totusi, noi l-au adus in acest top al popularitatii dintr-un motiv oarecum subiectiv, si anume, acela ca ofera si altfel de credite.

Easy Credit este axat pe imprumuturile cu garantii imobiliare.

De la ei poti imprumuta pana la 900 000 lei, daca poti oferi o proprietate care sa echivaleze procentului prevazut in acordarea sumei maxime.

Un alt motiv pentru care i-am adus in atentia voastra este si acela ca au o reprezentare destul de buna la nivelul Romaniei, ei fiind prezenti in multe orase mari: Bucuresti, Constanta, Galati, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Craiova, brasov, Oradea, Pitesti, Baia Mare, Sibiu, Bacau, Braila.

Mentionam ca in acest top al popularitatii, nu am tinut cont nu doar de numarul imprumuturilor si volumul lor, dar nici de costurile asociate produselor pe care aceste societati le au in portofoliu.

Este un top subiectiv axat mai degraba pe venirea in intampinarea nevoilor clientilor asa cum este ea perceputa de catre noi, cei care urmarim constant sectorul bancar si nebancar din Romania.

Candva noi v-am prezentat si cateva banci populare din Romania, asa incat era nevoie si de un top subiectiv al nostru in privinta IFN-urilor.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies