17 tipuri de imprumuturi oferite de ImoCredit

ImoCredit este un IFN axat pe acordarea de credite ipotecare, dar si pentru finantari ale investitiilor imobiliare.

Cei de la Immo Credit ofera credite pentru persoane fizice si persoane juridice.

Acest IFN cu experienta in piata ofera o gama larga de optiuni de imprumuturi menite sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Indiferent daca vreti sa va finantati o casa noua, sa achizitionati un autoturism, sa platiti facturilor ori sa investiti in afacerea dumneavoastra, ImmoCredit va poate ajuta sa obtineti banii de care aveti nevoie.

Solutii de finantare de la ImoCredit IFN

Acest IFN isi are sediul in Cluj – Napoca, acoperind o arie destul de vasta: Cluj, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tg Mures si Bistrita.

In portofoliul ImoCredit exista cum va spuneam anterior 17 tipuri de produs: amenajare imobiliara, constructie imobil, credit auto, leasing auto, leasing imobiliar, nevoi personae cu ipoteca, punte, refinantare, bussines startap, capital de lucru, dezvoltare imobiliara, finantare imobiliara, investitie imobiliara, nevoie curente cu ipoteca, slae & lease bac, utilizaje si echipamente.

Noi va vom prezenta astazi pe larg doua dintre aceste produse, si anume creditul de achizitie imobiliara si cel de nevoi personale garantat cu ipoteca.

Creditul imobiliar – ipotecar

Creditele ipotecare destinate amenajarii ori consolidarii sau modernizarii de case, apartamente, vile ori case de vacanta se acorda in cuantum de maxim 125.000 euro ori echivalent in lei, pe o perioada maxima de 30 de ani.

Acest imprumut imobiliar presupune si existenta unei garantii (un imobil care trebuie evaluat de catre un evaluator autorizat).

Dobanda aferenta creditului este variabila si are la baza indicele IRCC.

Avansul acestor credite variaza in functie de tipul monedei si de moneda in care se obtine venitul solicitantului. Cel mai mic avans se percepe pentru creditul acordat in lei, cand venitul solicitantului este obtinut tot in lei. Cel mai ridicat avans este cel al creditelor acordate in lei, cand venitul se incaseaza in alte valute.

Rambursarea se face simplu, in rate lunare. In cazul in care nu se respecta angajamentele de plata, se calculeaza dobanzi penalizatoare si clientul este raportat catre CRC si BC.

Clientii raportati catre BC vor avea un istoric negativ de plata, lucru ce le va ingreuna obtinerea unor noi imprumuturi. In cazul in care se intarzie in continuare rambursarea, se poate trece si la executarea silita a garantiilor.

Conditiile de eligibilitate pentru creditul imobiliar ImoCredit:

 • acte doveditoare ale identitatii solicitantului, ale venitului acestuia si ale obiectului finantat, precum si documente asupra garantiilor implicate in tranzactie
 • bonitate superioara
 • istoric bun de creditare
 • referinte pozitive de la RC unde nu trebuie sa ai restante mai mari de 90 de zile, ale caror cumul sa nu depaseasca 100 lei in ultimul an
 • sa existe garantii materiale suficiente
 • sa existente avansul – contributia proprie la finantare
 • sa aiba varsta minima legala de 18 ani, si cea maxima de 70 de ani pentru barbati si 75 de ani pentru femei
 • sa aiba o vechime de cel putin 6 luni in munca si cel putin 3 luni la locul actual
 • sa aiba un venit minim net actual de 200 euro
 • in caz ca nu corespunde ca venit, pot fi acceptati pana la 3 codebitori ori garanti ipotecari, rude ori afini pana la gradul IV
 • sa obtina un scor de credit al carui punctaj sa apartina categoriilor A-E.

Creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca

Acest produs financar are menirea a acoperi nevoile banesti ale solicitantului, fara sa-i solicite dovezi ale utilizarii banilor.

Valoarea creditului este de maxim 25.000 de euro ori echivalent in lei, iar perioada de rambursare poate ajunge la maxim 5 ani.

Pentru acest imprumut nu se solicita avans.

Garantiile pretinse de IFN in acest caz: ipoteca rang I asupra unui imobil aflat intr-o zona urbana de pe teritoriul Romaniei.

Imobilul adus drept garantie trebuie evaluat de un evaluator autorizat ANEVAR.

Costul creditului este constituit dintr-o dobanda variabila alcatuita dintr-i marja fixa si IRCC (la creditele in lei), respectiv EURIBOR la 6 luni (la creditele in euro).

Creditul se poate rambursa in rate egale, ori in rate totale de credit si dobanda.

In cazul in care se intarzie cu plata ratei, se percep penalizari si se purcede la raportarea catre CRC si BC, clientul alegandu-se in acest fel cu un istoric negativ de plata. Urmarea acestor pasi, daca clientul nu ramburseaza datoria, se trece la executarea silita a garantiei.

Conditiile de eligibilitate credit de nevoi cu ipoteca

 • carte de identitateacceptarea verificarii actelor
 • istoric bun de creditare – sa nu aiba restante mai vechi de 90 de zile in CRC si sume datorate mai mari de 100 lei in ultimul an, iar in BC sa nu aiba intarzieri mai mari de categoria 2 in ultima jumatate de an.
 • dovezi asupra bonitatii solicitantului
 • sa existe dovezi asupra garantiilor materiale
 • sa aiba o varsta intre 18 si 70 ani in cazul barbatilor, respectiv 75 ani la femei
 • sa aia o vechime de cel putin 3 luni la locul actual de munca si cel putin 6 luni in total
 • se accepta pana la 3 codebitori

Cum va spuneam mai sus, cei de la ImoCredit sunt prezenti in mai multe orase din tara.

Punctele de lucru ImoCredit IFN din Romania:

Cluj-Napoca

Str. Horea, nr. 3
Telefon: 0264.595.675
Fax: 0264.595.675
E-mail: office@imogrup.ro

Baia Mare

B-dul Unirii nr 16, Et.8, Cam.31
Tel: 0752-199748;
e-mail: adrian.filip@imogrup.ro

Oradea

Str. Sucevei Nr. 14 Ap. 115 (Centrul de Afaceri EURO)
Tel: 0752-199746;
e-mail: calin.simionas@imogrup.ro

Bucuresti

Str. Vasile Lascar Nr.5-7, Cam. 414, Et. 4, Sector 2
Tel: 0751-307175
e-mail: oana.iloiu@imogrup.ro

Brasov

Str. Iuliu Maniu nr.47, Camera 324
Tel: 0755-085990
e-mail: marina.abucurei@imogrup.ro

GDRP | T&C | Privacy | Cookies